Αλλάζουν οι ισορροπίες στην ΕΠΟ!

Αλλάζουν οι ισορροπίες στην ΕΠΟ!

Το μπλοκ του ΠΑΟΚ παίρνει… κεφάλι με την έκπτωση του Κουπτσίδη και την αντικατάστασή του από τον Πανίδη. Η στιγμή που ο Γραμμένος δεν θέλει να έρθει.

To «θέμα έκπτωσης Κουπτσίδη», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, φιγουράρει στην ατζέντα της σημερινής (20/12) συνεδρίασης του ΔΣ (= Εκτελεστικής Επιτροπής) της ΕΠΟ. Και άργησαν να το κάνουν, καθώς το υπ’ αριθμόν 114 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Δυτικής Μακεδονίας, για απευθείας αναθέσεις εικονικών και ανεκτέλεστων έργων την περίοδο από 28/8-30/12/08, που σύμφωνα με το βούλευμα είχε ως αποτέλεσμα, το Δημόσιο να ζημιωθεί έως και με ποσό 41.000 ευρώ, έχει βγει από τις 2 Οκτωβρίου. Όπως, ήδη αναφέραμε η υπόθεση της έκπτωσης του μέλους του ΔΣ της ΕΠΟ και προέδρου της ΕΠΣ Γρεβενών έγινε «μπαλάκι» μεταξύ του ΓΓΑ, Ιούλιου Συναδινού και του προέδρου της ΕΠΟ, Ευάγγελου Γραμμένου.

Οσοι γνωρίζουν καλά το ποδοσφαιρικό παρασκήνιο θεωρούν «λογική» τη συγκεκριμένη καθυστέρηση. Με Κουπτσίδη οι ισορροπίες στην ΕΠΟ είναι 6-6, αναφορικά τα «χρώματα» των συμβούλων που εξέλεξαν οι ΕΠΣ. Με τον Γιώργο Πανίδη, πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης και δεδηλωμένο «Σαββιδικό» που θα κληθεί να αντικαταστήσει στο συμβούλιο τον έκπτωτο, ο ΠΑΟΚ παίρνει… κεφάλι με 7-5.

Οι ισορροπίες στο Πάρκο Γουδί έχουν σημασία. Δεδομένης της κόντρας ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στο… γήπεδο του πρωταθλήματος, είναι μεγάλες οι πιθανότητες να κληθεί η ΕΠΟ να πάρει απόφαση που θα έχει σχέση με τα συμφέροντά τους. Ένα άλλο θέμα είναι και τη στάση θα τηρήσει ο Γραμμένος, άσχετα αν ο Σαββίδης θεωρεί ότι είναι «δικός μας», όπως δήλωσε πριν εκλεγεί. Αυτά αλλάζουν και είναι η στιγμή που ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν θέλει να έρθει.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ