Σούπερ Λιγκ : Πως γκένεν αυτό

Σούπερ Λιγκ : Πως γκένεν αυτό

Η Κυβέρνηση, τα τρένα, τα ξενοδοχεία. Όλοι το ίδιο θέλουμε στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Αλλά...

Λοιπόν για να κάνουμε ταμείο που έλεγε και μια ψυχή, καλή της ώρα:

Και στα τρένα σφυρίζουν οι διαιτητές της διεφθαρμένης παλιάς ΕΠΟ (αλά… παλιά εθνική οδός) όπως το οραματίστηκε ο Τίγρης.

Και στο ξενοδοχείο του Ιβάν συνεδριάζουν τα μέλη της νέας, δίνοντας με τον καλύτερο τρόπο το στίγμα της εποχής «εξυγίανσης» που επιτέλους μας χαρακτηρίζει.

Και ο ίδιος ο Αλέξης με τον στρατηγό Καμμένο έχουν μπει στη μέση, δείχνοντας με το δάχτυλο σαν τον Big Sam τον ένα και μοναδικό «εχθρό» της καθώς πρέπει συστημικής κοινωνίας.

Ακόμη και ο Sir Takis με το δίδυμο Καβαλιέρη – Κόντη στο πλευρό του, ότι μπορούν κάνουν από ματς σε ματς έχοντας μετατρέψει την άμυνα της ομάδας τους, σε Ελβετικό τυρί.

Και όμως ο Ολυμπιακός την έχει δει τρένο που δεν σταματάει. Μουντζούρης μεν, τρένο δε.
Επτά νίκες στα τελευταία οκτώ. Τέσσερα έβαλε στο Αγρίνιο. Σκουπίζει, καθαρίζει, απολυμαίνει με όλα κόντρα. Συν ότι βγήκε αυτός ο πολυλογάς ο Μιραλάς προχθές στην Κύπρο και το μαρτύρησε πως είναι κοντά στο να γυρίσει στα παλιά αλά Μαζωνάκης.

Τι πάει να γίνει λοιπόν: Προς τα πού το βαδίζει ο πρόεδρος Βαγγέλης (που δεν είναι Γραμμένος, τον έχουν γραμμένο και τους γράφει και εκείνος;). Πάει να τους το πάρει το πρωτάθλημα! Να χαλάσει τη μανέστρα σαράντα χρόνων. Να κάνει αυτό που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ, από καταβολής του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Να το σηκώσει κόντρα σε όλους.

Γιατί αν πέρσι ήταν από τον Οκτώβρη που η βάρκα έμπαζε νερά, το φετινό έχει αλλάξει διάσταση. Τώρα δεν έχει… φερετζέ. Είναι ξεκάθαρο. Από τη μια ο Μαρινάκης και απο την άλλη όλοι. Η Κυβέρνηση, η ΕΠΟ, οι διαιτητές και οι πλαϊνοί σαν τον γίγαντα που έκοψε τον Φορτούνη φάτσα στο 0-2 το απόγευμα στο Αγρίνιο.

Διεξάγεται ένα πρωτάθλημα που θα είναι ΚΑΘΑΡΟ και ΤΙΜΙΟ μόνο αν το χάσει ο Ολυμπιακός. Διεξάγεται ένα πρωτάθλημα που θα έχει ΝΟΗΜΑ και ΥΠΟΣΤΑΣΗ μόνο αν το χάσει ο Ολυμπιακός. Αυτό ισχύει στο 100% και όποιος διαφωνεί ας ανοίξει την τηλεόραση του στο «Ε» διότι σε λίγο αρχίζει η εκπομπή του Χαρδαβέλα με ωραίο λαϊκό πρόγραμμα.

Δεν έχει προηγούμενο αυτό το κόλπο. Και η λέσχη δική τους, και η γκανιότα, και οι τράπουλες, και η κυρία που απλώνει τα φύλλα στο τραπέζι, και οι τσιλιαδόροι στην πόρτα επίσης, και ο γλόμπος πάνω από το περιπολικό. Και παρά ταύτα γίνεται μάχη. Πόλεμος.

Αν τους το πάρει το φετινό ο Βαγγέλης; Δεν μεταδίδω άλλο που έλεγε και ο Χελάκης (σλουρπ, σλαψ, διευθυντάρα μου).

ΥΓ. Τίγρη και Ιβάν με όλο τον σεβασμό κάντε κάτι όσο προλαβαίνετε. Έστω ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη, μέρες που είναι! Ο εναγκαλισμός με τον Σωκράτη και το πουλέν δεν φτάνει.

ΥΓ1: Εγώ στην ανάγκη θα έβαζα επόπτη και τον Κοντονή. Τολμήστε

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ