Αυτός είναι καφές!

Αυτός είναι καφές!

Ο «Παράγκας» γράφει (με τον δικό του τρόπο) για το καφεδάκι που απόλαυσε διαιτητικό παρεάκι πρώην ρέφερι με το εν ενεργεία πνευματικό του παιδί, που έχει «δύσκολο έργο» το ΣΚ.

Βουίζει όλος ο διαιτητικός κόσμος για τον… μέντορα διαιτητή, ο οποίος, ο διαιτητής ντε, ορίστηκε να σφυρίξει παιχνίδι-κλειδί. Και το βουητό δεν έχει να κάνει μόνο με τον… μέντορα αλλά και με τον ίδιο τον διαιτητή, καθώς ο καφές είναι καφές και η αγαπημένη συνήθεια δεν άλλαξε, παρότι ο πρώτος πλέον ανήκει σε ΠΑΕ του Βαρδάρη.

Αν και στο ποδόσφαιρο είναι κανόνας οι ρέφερι να είναι… μακριά από παράγοντες, μόνο που την «σήμερον ημέραν», για να μπούμε στον… καπνό, συγγνώμη στη μυρωδιά, του καφέ ντε, οι κανόνες είναι για τους μισούς. Για τους άλλους είναι Σάββατο!

Δεν τα παρεξηγεί κανείς τα παιδιά. Αλλωστε κανενός το μυαλό δεν πάει στο πονηρό, καθώς είναι χρόνια φίλοι και ο μέντορας έπαιξε ρόλο στην εξέλιξη του ρέφερι προς τα ψηλά… πατώματα.

Και επειδή πίνουν συχνά καφέ θα γνωρίζουν και τη ρήση του διάσημου κιθαρίστα Ρόμπερτ Φριππ «εγώ και ένα βιβλίο είναι ένα πάρτυ. Εγώ και μια κούπα καφέ είναι ένα όργιο»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ