Κομμένη στα δυο η ΚΕΔ

Κομμένη στα δυο η ΚΕΔ

Γύρω γύρω όλοι και στη μέση οι παρατηρητές.

Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στη διαιτησία διαρρέουν ότι στην ΚΕΔ ξέσπασε καβγάς ανάμεσα στον Περέιρα και στους Κουκουλάκη, Τριτσώνη, που παραμένουν μέλη του κορυφαίου οργάνου της διαιτησίας. Αιτία αποτέλεσαν οι εκθέσεις των παρατηρητών διαιτησίας, καθώς ο Πορτογάλος, ο οποίος παρακολουθεί όλους τους αγώνες, δεν συμφωνούσε με κάποιες εκθέσεις παρατηρητών, οι οποίες (πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές) επιστράφηκαν για… επανόρθωση!

Αυτό είχε σαν συνέπεια να συναντήσει την αντίδραση των Κουκουλάκη, Τριτσώνη, αν και ο Περέιρα και υπεύθυνος της διαιτησίας έχει αναλάβει, άσχετα αν οι ορισμοί έχουν …άρωμα του διδύμου που την προηγούμενη σεζόν είχε το απόλυτο κουμάντο, ενώ προβλέπεται και από τον κανονισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες, εξαιτίας των προστριβών είχε ως αποτέλεσμα η ΚΕΔ να… κοπεί στα δυο, καθώς οι Δημήτρης Καλύβας και Γιάννης Τσαχειλίδης πήραν το μέρος του Πορτογάλου, άρα το σκορ ήταν 3-2!

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές. Όμως, όσοι παρατηρούν τα θέματα της διαιτησίας γνωρίζουν πως τόσο ο Παπαπέτρου (Αθηνών) για τη διαιτησία του στον αγώνα ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 2-1, όσο και ο Μάνταλος (Καβάλας) για το ματς Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 2-1 στην ανάλυση του αγώνα με τους παρατηρητές Ταπαντζά (Θράκης) και Δαγκλή (Μακεδονίας), αντίστοιχα, δεν αποκόμισαν την εντύπωση ότι θα τιμωρηθούν, ειδικά ο Αθηναίος διεθνής ρέφερι, καθώς ο Θρακιώτης παρατηρητής του ξεκαθάρισε ότι σωστά έδωσε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ. Όμως, ο Ταπαντζάς στην έκθεσή του τον βαθμολόγησε με 7.9, θέτοντας τον στη διάθεση της ΚΕΔ, επειδή άλλαξε άποψη και θεώρησε ότι ο Παπαπέτρου έκανε ένα σημαντικό λάθος.

Ψυχρότερο, για την ακρίβεια πολύ παγωμένο, ήταν το σκοτσέζικο ντους για τον Μάνταλο, καθώς πήγε βαθμό 7.4, όπερ ερμηνεύεται ότι στο Περιστέρι έκανε μια κακή διαιτησία. Μάλιστα, ο βαθμός στον Καβαλιώτη είναι ο χειρότερος που έχει μπει επί Περέιρα στην ΚΕΔ. Η τιμωρία των δυο διεθνών επιβεβαιώνεται και από τους τελευταίους ορισμούς…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ