Football League : Στο σφυρί τρεις ομάδες

Football League : Στο σφυρί τρεις ομάδες

Αυτή είναι με λίγα λόγια η Football League, στην οποία η έννοια της εκμετάλλευσης περνάει σε άλλη διάσταση.

Τι να πρωτοπείς για ένα πρωτάθλημα που άρχισε στο τέλος Οκτωβρίου; Τι να συζητήσεις για ένα πρωτάθλημα στο οποίο με το καλημέρα αποχώρησε ήδη μια ομάδα; Τι να σκεφτείς για τους ποδοσφαιριστές που αναγκάζονται να υπογράψουν υπεύθυνες δηλώσεις ότι έχουν πάρει όλα τους τα χρήματα για την σεζόν 2017/18 πριν καν βάλουν την τζίφρα στα συμβόλαια τους, έτσι ώστε οι ΠΑΕ να πάρουν άδεια και να έχουν δικαίωμα να κάνουν μεταγραφές του χρόνου τον Ιούλιο.

Αυτή είναι με λίγα λόγια η Football League, στην οποία η έννοια της εκμετάλλευσης περνάει σε άλλη διάσταση. Οι ποδοσφαιριστές σε πολλές περιπτώσεις πληρώνουν από την τσέπη τους και δεν πληρώνονται. Πάλι καλά που σε κάποιες ομάδες έχουν φροντίσει για το φαγητό των νεαρών παικτών διότι διαφορετικά θα είχαμε και προβλήματα ασιτίας. Και δεν αστειευόμαστε καθόλου σε αυτό.

Πέρσι το καλοκαίρι, αρκετές ομάδες άλλαξαν ιδιοκτήτη αλλά οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ήδη τρεις από αυτούς το μετάνιωσαν πικρά και φροντίζουν να βρουν την διάδοχη κατάσταση. Το… έργο δεν έχει εξελιχθεί έτσι όπως το περίμεναν, οι ομάδες έμειναν από νωρίς εκτός στόχων και αυτοί δεν είναι διατεθειμένοι να συνεχίζουν να βάζουν το χέρι στην τσέπη και μετά τα Χριστούγεννα.

Ονόματα δεν μπορούμε να σας πούμε ακόμα για ευνόητους λόγους αλλά το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για τρεις ομάδες, ιστορικές, που έχουν περάσει από χίλια κύματα. Κουράγιο σε όλους…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ