Ο Μολέδο, η «Ιντερ» και το μπάσιμο του ΠΑΟΚ

Ο Μολέδο, η «Ιντερ» και το μπάσιμο του ΠΑΟΚ

Πρώτος στόχος της Ιντερνασιονάλ ο Μολέδο, αλλά ο ατζέντης του αφήνει να εννοηθεί ότι ο ΠΑΟΚ βλέπει τον αντι-Ζαμπράνο στο πρόσωπο του Βραζιλιάνου στόπερ!

Η επιστροφή της Ιντερνασιονάλ στην πρώτη κατηγορία του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος έχει ανοίξει την όρεξη για σημαντική μεταγραφική ενίσχυση στους διοικούντες τον σύλλογο του Πόρτο Αλέγκρε. Με το όνομα του Ροντρίγκο Μολέδο να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του τεχνικού Ονταΐρ Χέλμαν!

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Βραζιλία ο 40χρονος τεχνικός επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και τoν ενημέρωσε για το πλάνο που έχει, αλλά και για το πόσο σημαντική θεωρεί την παρουσία του στο ρόστερ της ομάδας που φτιάχνει. Σε μία προσπάθεια να πειστεί ο ποδοσφαιριστής να πει το «ναι», είτε για τον Ιανουάριο είτε για το καλοκαίρι.

Εκείνο, πάντως, που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός έχει αποφασίσει να μην προχωρήσει σε ακραίες κινήσεις εναντίον του Παναθηναϊκού (προσφυγή). Κάτι που σημαίνει πως οποιαδήποτε συζήτηση για το μέλλον, είτε θα πρέπει να με τον Παναθηναϊκό (εάν αφορά τον Γενάρη), είτε ο κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να περιμένει έως το καλοκαίρι και μετά να εντάξει τον παίκτη στο δυναμικό του.

Πάντως ο Βραζιλιάνος ατζέντης του Μολέδο διαλαλεί ότι οι προτάσεις που έχει για τον πελάτη του είναι πολλές. Και σημειώνει ότι το ενδιαφέρον προέρχεται και από ελληνικούς συλλόγους. Φωτογραφίζοντας τον ΠΑΟΚ, που πριν από λίγες ημέρες «τελείωσε» με συνοπτικές διαδικασίες τον Κάρλος Ζαμπράνο και βρίσκεται σε αναζήτηση βασικού στόπερ για τον Ιανουάριο!

Μάλιστα, λέγεται ότι ο Βελόζ έκανε και σχετική κουβέντα με ανθρώπους του Δικεφάλου του Βορρά, ενημερώνοντας για τα δεδομένα της υπόθεσης, αλλά και για τα οικονομικά… προαπαιτούμενα. Τα οποία δεν έχουν να κάνουν μόνο με τον ίδιο τον παίκτη, αλλά και με τον ατζέντη. Ο οποίος επιδιώκει μία γερή προμήθεια για το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο του πελάτη του. Business is business…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ