Υμνείτε τον «υδραυλικό»

Υμνείτε τον «υδραυλικό»

Τιμή και δόξα στον «Μεγάλο Εργάτη» δημοφιλούς αθλήματος που εγκατέλειψε τη δουλειά του στο νησί και πασχίζει για την πρόοδό του.

Αν υπήρχε βιβλίο που θα κατέγραφε τους παράγοντες οι οποίοι προσέφεραν πολλά στο άθλημα που υπηρέτησαν και υπηρετούν δημοφιλή αθλήματα, ο «υδραυλικός» θα κοσμούσε μια χρυσή σελίδα του. Σε αυτή, εμείς θα βάζαμε τον τίτλο «Ο Μεγάλος Εργάτης», εμπνευσμένοι από το «Μεγάλος Τιμονιέρης», όπως ονόμαζαν οι συμπατριώτες του τον Μάο Τσε Τουνγκ.

Προς το παρόν αρκούμαστε στο «υδραυλικός» και περιμένουμε την ιστορία να τον δικαιώσει. Ο «υδραυλικός» λοιπόν, εγκατέλειψε την ταπεινή εργασία του αλλά και την ηρεμία του στο νησί, ώστε να μην έχει το άγχος να κλείνει κάθε εβδομάδα αεροπορικά εισιτήρια, που τις περισσότερες φορές δεν έβρισκε, με αποτέλεσμα το δημοφιλές άθλημα να στερείται των υπηρεσιών του.

Και επειδή για τη θέση του δεν προβλέπεται αμοιβή, δεν είναι υπερβολή να αναφέρουμε ότι δεν κοιμάται, δεν τρώει, δεν πίνει, αφού οι «Μεγάλοι Εργάτες» δεν έχουν ανάγκη από τέτοια… πεζά πράγματα. Αν έχει, μια καλή ιδέα είναι να ψάξει αν δικαιούται Κοινωνικό Μέρισμα…

Εκείνο που προέχει είναι να τα δίνει όλα για το καλό του δημοφιλούς αθλήματος που υπηρετεί και να προβάλει το αγαπημένο του κίτρινο χρώμα.

Υμνείτε τον «υδραυλικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ