Διαιτησία : Ο πυρετός του Κομπότη και η ανακοίνωση του Πανόπουλου

Διαιτησία : Ο πυρετός του Κομπότη και η ανακοίνωση του Πανόπουλου

Από σήμερα και κάθε Παρασκευή ο Παράγκας θα περνάει από ακτίνες Χ τους ορισμούς των διαιτητών. Τι καπνό φουμάρει έκαστος, κατά πως θα κόψει το καρπούζι, πως θα μοιράσει τα σπόρια, και πως θα ξηγηθούνε οι βοηθοί.

Τι καπνό φουμάρουν οι διαιτητές και οι βοηθοί που ορίζονται για τα ματς της Σούπερ Λιγκ; Ο Παράγκας από σήμερα και κάθε Παρασκευή περνάει από ακτίνες Χ τους ορισμούς των διαιτητών. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

-Αστέρας-Κέρκυρα: Κουμπαράκης. Νέος στο πίνακα πήρε τη θέση του Γκράνα. Πρώτο του παιχνίδι και θα είναι ιδιαίτερα προσεκτικός.Αβάντα για τη φιλοξενούμενη Κέρκυρα, που θα εξασφαλίσει το 50-50.

-Ξάνθη-ΠΑΟΚ: Σκουλάς από την ΕΠΣ Θεσσαλίας, που έχει το απόλυτο κουμάντο ο Αχιλλέας Μπέος. Τέως φίλος του Πατέρα, τα λέει καλά με τον Μελισσανίδη, αλλά ακόμα καλύτερα με τον Ιβάν κι ας μην ξέρει Ρώσσικα. Δεν πρόκειται να έχει κανένα πρόβλημα ο ΠΑΟΚ. Ενδεχόμενα, να είναι η πρώτη φορά, που θα βγάλει εφέτος ανακοίνωση, ο Πανόπουλος.

-Ολυμπιακός-Απόλλωνας: Τζοβάρας. Πρώτη του σεζόν στη Σούπερ Λίγκ, φοβάται και τον ίσκιο του.

-Παναθηναϊκός -Πανιώνιος :Τζήλος. Καλός διαιτητής. Ότι λάθη κάνει, θα είναι ανθρώπινα.

Λάρισα-Γιάννινα:Ζαχαριάδης . Ο Βαρούχας έχει πει, ότι έχει τσακωθεί με το γέλιο. Μέτριος διαιτητής, μπερδεύει τα παιχνίδια κι εκνευρίζει τον γηπεδούχο.

Λαμία -Παναιτωλικός: Νεοφυτιάδης.  Άνθρωπος του Γκρούτση κι ότι καλύτερο για τη Λαμία. Γρήγορος ο Πανουργιάς Παπαδόπουλος, την έχει βρει την άκρη από πέρυσι.

Λεβαδειακός-ΑΕΚ: Κομίνης. Η σφυρίχτρα θα είναι πενηνταρίσια.Τα δύο σημαιάκια Κωσταράς και Μπαλτάς, δεν θα δώσουν στον Κομπότη, ούτε τον πυρετό τους.

Πλατανιάς-Ατρόμητος: Σιδηρόπουλος. Ο Πλατανιάς είναι από πέρυσι, στην αυλή του νέου χαλίφη, αλλά η ομάδα του δεν βλέπεται με τίποτα.Ο Ατρόμητος, έχει χάσει τις αβάντες που είχε επί Ντέπυς κι ο Σιδηρόπουλος θα παίξει για πάρτη του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ