ΓΓΑ : Ξύπνησε ο Συναδινός

ΓΓΑ : Ξύπνησε ο Συναδινός

Ζητεί από την ΕΠΟ την έκπτωση Κουπτσίδη ενώ ο ίδιος μπορεί με μια υπογραφή!

Η πολιτική του Ιούλιου Συναδινού στον αθλητισμό μπορεί να περιγραφεί και ως μια προσπάθεια να τετραγωνίσει τον κύκλο. Γίνεται; Αν είσαι ΓΓΑ και θέλεις να μην πειράξεις, τόσο την εξυγίανση, όσο και το κόμμα σου (ΣΥΡΙΖΑ) γίνεται!

Στις 2 Οκτωβρίου έγινε γνωστό ότι με το υπ’ αριθμόν 114 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Δυτικής Μακεδονίας, ο Δημοσθένης Κουπτσίδης, μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών, παραπέμπεται σε δίκη για κακούργημα για απευθείας αναθέσεις εικονικών και ανεκτέλεστων έργων την περίοδο από 28 Αυγούστου έως 30 Δεκεμβρίου 2008, που σύμφωνα πάντα με το βούλευμα είχε ως αποτέλεσμα, το Δημόσιο να ζημιωθεί έως και με 41.000 ευρώ. Η υπόθεση αφορά στην θητεία του κ. Κουπτσίδη ως Δημάρχου και Νομάρχη Γρεβενών.

Σύμφωνα με τον νόμο ο ΓΓΑ έπρεπε σε διάστημα 15 ημερών να εκδώσει διαπιστωτική πράξη έκπτωσης του Κουπτσίδη. Επειδή πρόκειται για υπόθεση που «κυνήγησε» ο ΣΥΡΙΖΑ, η… αδράνεια, ή αν προτιμάτε η ανοχή, συζητήθηκε και στον τομέα αθλητισμού του κόμματός του. Ο κ. Συναδινός, αφού άκουσε τα σχετικά παράπονα, δεσμεύτηκε πως αν δεν υπάρξει εξέλιξη θα κινηθεί ο ίδιος, όμως χρειάστηκε να περάσουν άλλες 15 μέρες!

Ελα όμως, που στην επιστολή του προς την ΕΠΟ σύμφωνα με δημοσιεύματα «κάλεσε τον πρόεδρό της, Βαγγέλη Γραμμένο, να επιληφθεί των δημοσιευμάτων, σύμφωνα με τα οποία ο Δημοσθένης Κουπτσίδης, φέρεται να εμπίπτει στα κωλύματα του ν. 2725/99. Αρα, νέα καθυστέρηση. Η δικαιολογία είναι ότι ψάχνουν το βούλευμα της παραπομπής του νυν παράγοντα του ποδοσφαίρου, άρα νέα καθυστέρηση! Όμως, το βούλευμα για την υπόθεση που αποκαλείται «Κάρτα Υγείας» γιατί το είχε πάρει αμέσως στα χέρια του;

Η εξήγηση για την όλη καθυστέρηση είναι απλή: Αν και ο κ. Κουπτσίδης εξελέγη στην ΕΠΣ Γρεβενών και κατ’ επέκταση στην ΕΠΟ με τις «ευχές»στη συμμαχία του βορρά, έχει δώσει την καρδιά του στη συμμαχία του νότου, ενώ η έκπτωσή του αλλάζει τις ισορροπίες στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ υπέρ της βόρειας συμμαχίας…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ