Ξάνθη : Ράσταβατς καλεί Ντζουρίτσκοβιτς

Ξάνθη : Ράσταβατς καλεί Ντζουρίτσκοβιτς

Επίσημη πρόταση συνεργασίας στον Πέταρ Ντζουρίτσκοβιτς της Παρτιζάν έχει καταθέσει η Ξάνθη, με τις δύο πλευρές να χωρίζει όμως απόσταση στο οικονομικό κομμάτι. 

Πλησιάζει ο Δεκέμβριος και έχετε να ακούσετε και να διαβάσετε πολλά μεταγραφικά σενάρια. Ο Agent Leaks θα σας ενημερώνει μόνο για τα υπαρκτά και τα προχωρημένα φλερτ και όχι για την κάθε… σάρα και μάρα που προτείνεται δεξιά και αριστερά. Οποίος θέλει να διαφημίσει τους παίκτες του να πάει αλλού…

Από τις άκρες μου μαθαίνω ότι η Ξάνθη κινείται στην αγαπημένη αγορά της των τελευταίων μεταγραφικών περιόδου. Ζίφκοβιτς, Ράσταβατς, Λάζιτς… Ναι, καλά το καταλάβατε, αυτήν της Σερβίας. Ο Γιάννης Παπαδημητρίου μαζί με τον προπονητή της ακριτικής ομάδας Μίλαν Ράσταβατς που ξέρει απ’ έξω και ανακατωτά διευθύνσεις και ονόματα στην πατρίδα του χτενίζουν την αγορά και έχουν ήδη προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις με έναν στόχο τους.

Ο λόγος για τον Πέταρ Ντζουρίτσκοβιτς, ο οποίος έχει κοινά στοιχεία με τον Ζίφκοβιτς αλλά και τον Ράσταβατς! Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται τόσο στα πλάγια όσο και ως δημιουργικό χαφ στο κέντρο και ανήκει στην Παρτιζάν από εκεί που ήρθε δηλαδή και ο Ζίφκοβιτς. Φέτος χρησιμοποιείται ως αλλαγή και το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι. Όμως επειδή δεν έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής έχει πάρει την έγκριση της ομάδας να φύγει ως ελεύθερος.

Ο Ράσταβατς τον γνωρίζει άριστα αφού την σεζόν 2005/16 τον είχε παίκτη στην Ραντνίτσκι Νις, όπου πραγματοποίησε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και πήρε μεταγραφή για την Παρτιζάν.

Η Ξάνθη του έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για συμβόλαιο διάρκειας ενάμισι χρόνου αλλά υπάρχει απόσταση στο οικονομικό κομμάτι. Ο Ράσταβατς πιέζει τον παίκτη, ο οποίος έχοντας μπροστά του ένα μήνα ακόμα μέχρι την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου ευελπιστεί ότι μπορεί να βρει περισσότερα χρήματα από αυτά που του δίνει η Ξάνθη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ