Ο μυστικός σκάουτ του Ολυμπιακού, υπεύθυνος μεταγραφών στη Ρέιντζερς!

Ο μυστικός σκάουτ του Ολυμπιακού, υπεύθυνος μεταγραφών στη Ρέιντζερς!

Ο Αντι Σκάουλντινγκ αποκάλυψε ότι εργάστηκε για λογαριασμό του Ολυμπιακού, πριν αναλάβει υπεύθυνος σκάουτινγκ και μεταγραφών στους Ρέιντζερς της Γλασκόβης!

Είναι από εκείνες τις ιστορίες που προκαλούν μεγάλο ενδιαφέρον όταν αποκαλύπτονται. Ο Αντι Σκάουλντιν είναι παντελώς άγνωστος στο ευρύ κοινό. Κάτι που ισχύει για τους περισσότερους ανθρώπους του χώρου του. Με τη διαφορά πως ότι ο νεαρός Αγγλος έχει άμεση σχέση με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τουλάχιστον όπως ο ίδιος ισχυρίζεται!

Ο εν λόγω κύριος, λοιπόν, ανέλαβε πριν από λίγο καιρό τη θέση του επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ των Ρέιντζερς της Γλασκόβης. Μίας εκ των ιστορικότερων ομάδων της Ευρώπης, που προσπαθεί να ανακτήσει τη χαμένη της αίγλη, μετά τον υποβιβασμό στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα (λόγω χρεών) και την επιστροφή στην Πρέμιερ Λιγκ Σκοτίας. Τι σχέση έχουν αυτά με το ελληνικό ποδόσφαιρο;

Σε συνέντευξη-ανάκριση στην επίσημη ιστοσελίδα των Ρέιντζερς, λοιπόν, ο Σκάουλντινγκ αποκάλυψε ότι μεταξύ άλλων, τα τελευταία χρόνια παρείχε τις υπηρεσίες και τις ποδοσφαιρικές του γνώσεις και στον Ολυμπιακό!

«Βρίσκομαι στο ποδόσφαιρο εδώ και 15 χρόνια. Παλαιότερα εργάστηκα στη Φούλαμ, τη Λίβερπουλ, την Εθνική Αγγλίας και τη Βαλένθια. Πιο πρόσφατα εργάστηκα ως σύμβουλος σε κορυφαίας απόδοσης περιβάλλον και σκάουτινγκ, κάτι που με βοήθησε να κάνω κάποια πράγματα με τον Ολυμπιακό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σκάουλντινγκ, αποκαλύπτοντας τη μυστική συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους»!

Σε αυτό το σημείο έχει ενδιαφέρον να επισημάνουμε κάτι που αγνοούν ακόμη και άνθρωποι που ασχολούνται καθημερινά με τον σύλλογο του Πειραιά. Και αφορά στις συνεργασίες που έχουν αναπτύξει οι «ερυθρόλευκοι» με πολύ σημαντικά δίκτυα σκάουτινγκ ανά την Ευρώπη και τον κόσμο. Κάτι που τους δίνει τη δυνατότητα να έχουν πληρέστερη εικόνα για ποδοσφαιριστές σε κάθε γωνιά του πλανήτη, αλλά και πρόσβαση σε μία τεράστια βάση δεδομένων πληροφοριών και… ευκαιριών!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ