ΠΑΟΚ : Η «ασυλία» του Μάτος

ΠΑΟΚ : Η «ασυλία» του Μάτος

Η διαιτητική ασυλία που τυγχάνει ο Μάτος επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά στο ματς της Νέας Σμύρνης από τον Σιδηρόπουλο.

Για το δημιουργικό, αλλά και εκτελεστικό όπως απέδειξε ισοφαρίζοντας τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη με υπέροχη κεφαλιά, δεν μπορεί παρά να υποκλιθεί κάποιος στον βραζιλιάνο δεξιό οπισθοφύλακα του ΠΑΟΚ Λέο Μάτος.

Ωστόσο ο 31χρονος βραζιλιάνος τυγχάνει μιας ιδιαίτερης διαιτητικής ασυλίας όσον αφορά στα αμυντικά του καθήκοντα. Ακόμη και στο πρόσφατο ματς εναντίον του Πανιωνίου στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, ο Μάτος μπροστά στα μάτια του διεθνή και φερόμενου ως κορυφαίου Ελληνα διαιτητή Τάσου Σιδηρόπουλου, έπεσε με τις τάπες στα πόδια του Σαββίδη γκρεμίζοντας τον αντίπαλό του στο έδαφος.

Ενα μαρκάρισμα που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα επέσυρε ακόμη και την ποινή κόκκινης κάρτας. Ο διαιτητής της αναμέτρησης μολονότι ήταν μπροστά στη φάση δεν είδε ούτε φάουλ! Χαρακτηριστική ήταν και η σκηνή που ακολούθησε λίγο αργότερα, μόλις σηκώθηκε ο νεαρός μέσος του Πανιωνίου. Ο Μάτος πήγε να του δώσει το χέρι του, εισπράττοντας μόνο το υποτιμητικό βλέμμα του Σαββίδη ως απάντηση…

Ο Μάτος διανύει τη δεύτερη σεζόν του στον ΠΑΟΚ, έχοντας σημαντική προσφορά στο επιθετικό κομμάτι του Δικέφαλου, ωστόσο την ίδια στιγμή έχει κατορθώσει να τυγχάνει ασυλίας από τους διαιτητές για τα μαρκαρίσματά του, τα οποία πολλές φορές χαρακτηρίζονται ακόμη και «εγκληματικά»! Αλλες φορές με τους αγκώνες, άλλες φορές με σκαριές και άλλες τραβώντας αντιπάλους από πίσω. Μαρκαρίσματα που θα επέσυραν φάουλ μετά κάρτας (άλλες φορές κίτρινης και άλλες κόκκινης), αλλά είπαμε. Ο Βραζιλιάνος περνάει απαρατήρητος από τα ραντάρ των διαιτητών…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ