ΕΠΟ : Γραμμένη η Ενωση που ζητά ενημέρωση για τις προσλήψεις

ΕΠΟ : Γραμμένη η Ενωση που ζητά ενημέρωση για τις προσλήψεις

Το συγκεκριμένο έγγραφο από την Ένωση εστάλη πριν από έναν μήνα, όμως η ΕΠΟ δεν έχει απαντήσει ακόμη.

Φοβερά και τρομερά πράγματα γίνονται στην ΕΠΟ, η οποία μάλιστα υπάρχει κίνδυνος να κατηγορηθεί ότι δεν ασκεί σωστή διοίκηση! Αν προσθέσουμε και ότι στην ΕΠΟ υπάρχει έλλειψη διαφάνειας, δεν προσφέρουμε κάτι στην ενημέρωση, αφού αυτό αποτελεί κοινό μυστικό.

Απλά, τα παραπάνω επιβεβαιώνονται από τις παραλείψεις της διοίκησης Γραμμένου. Σύμφωνα με πληροφορίες ποδοσφαιρική ένωση απέστειλε έγγραφο στην ΕΠΟ με το οποίο ζητεί να πληροφορηθεί πόσες είναι οι επιτροπές της ΕΠΟ και ποια τα μέλη της, καθώς οι ενώσεις δεν γνωρίζουν σχετικά. Και δεν είναι δυνατόν να βασιστούν στα Δελτία Τύπου, δεδομένου ότι όλες οι εκλεγμένες διοικήσεις της ΕΠΟ ενημέρωναν μέσω μέιλ όλες τις ποδοσφαιρικές ενώσεις. Μέχρι και ενώσεις που είχαν εκλογές, ενημέρωναν μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αναλυτικά για τη σύνθεσή τους, όταν οι νέες διοικήσεις τους συγκροτούνταν σε σώμα.

Εξίσου σημαντικό είναι ότι η συγκεκριμένη ένωση ζητεί στοιχεία για τις προσλήψεις στην ΕΠΟ, δηλαδή πόσες έγιναν τον τελευταίο χρόνο. Το συγκεκριμένο έγγραφο εστάλη λίγες μέρες μετά και με αφορμή την εξής απόφαση της Ομοσπονδίας με ημερομηνία 13 Οκτωβρίου:

«Ενέκρινε την εισήγηση του προέδρου Ευάγγελου Γραμμένου όπως εκτελεί χρέη Εκτελεστικού Γραμματέα της ΕΠΟ ο Αλέξανδρος Δέδες και Τεχνικού Διευθυντή Εθνικών Ομάδων ο Ζήσης Βρύζας. Επίσης, ενέκρινε την εισήγηση του κ. Γραμμένου για την πρόσληψη των Ιάκωβου Φιλιππούση ως Διευθυντή Επικοινωνίας, Νικόλαου Μπάρτζη και Αλέξανδρου Χολέβα στη Διεύθυνση Νομικών Υπηρεσιών και των Χαράλαμπου Ζελενίτσα και Θωμά Μεταξά στην Διεύθυνση Ανάπτυξης Ποδοσφαίρου».

Η ΕΠΟ δεν απάντησε ούτε στο αίτημα της ίδιας ένωσης με την οποία ζητεί τα έγγραφα των ασφαλιστικών μέτρων «Αμαζόνες Κορινθίας» που πέτυχε την αναβολή της Εκτακτης ΓΣ. Αν δηλαδή η συγκεκριμένη ομάδα παίρνει νόμιμα μέρος στο πρωτάθλημα, δεδομένου ότι προϋπόθεση αποτελεί η απόσυρσή της από τα ασφαλιστικά μέρα.

Αν η ομοσπονδία δεν απαντήσει, αναμένονται κι άλλες κινήσεις από την συγκεκριμένη ΕΠΣ. Ηδη ο κ. Γραμμένος είναι εκτεθειμένος, καθώς δεν είναι δυνατόν η ΕΠΟ (για την ακρίβεια) είναι πρωτοφανές να μην απαντά σε ποδοσφαιρικές ενώσεις.

Με την ευκαιρία υπενθυμίζουμε και τους «χρυσούς μισθούς» της ΕΠΟ, τη στιγμή που οι ενώσεις δίνουν μάχη για να ανταπεξέλθουν ακόμη και σε πάγια έξοδα:

Η ΚΕΔ
Βίτορ Μέλο Περέιρα (αρχιδιαιτητής) 22.000
Μιχάλης Κουκουλάκης 12.282
Σταύρος Τριτσώνης 12.282
Δημήτρης Καλύβας 4.390
Νίκος Ιωσηφόγλου 1.325

ΤΑ GOLDEN BOYS
Αλέξανδρος Δέδες Εκτελεστικός Γραμματέας 10.350
Ζήσης Βρύζας Τεχνικός Διευθυντής Εθνικής 10.200
Κώστας Τσάνας Βοηθός Σκίμπε 10.600
Θωμάς Στράτος Βοηθός Σκίμπε 10.050
Νικόλαος Μπάρτζης Νομική Υπηρεσία 5.500
Αλέξανδρος Χολέβας Νομική Υπηρεσία 5.500

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ