Ολυμπιακός : Λεφτά, ταμεία και τοίχοι δακρύων

Ολυμπιακός : Λεφτά, ταμεία και τοίχοι δακρύων

Ένα θέατρο του παραλόγου συντελέστηκε το προηγούμενο διήμερο.

 Ο Ολυμπιακός πέταξε για την πορτογαλική πρωτεύουσα με πολύ μεγάλες προσδοκίες και επίσημες δηλώσεις. Όμως, μέσα στο Ζοσέ Αλβαλάδε δεν φάνηκε ως ομάδα που κατέβηκε στο γήπεδο για να διεκδικήσει κάτι.

Ούτε σωστά αμύνθηκε ούτε επιθετικά δημιούργησε κάτι και έχασε άνετα από μια Σπόρτινγκ που δεν χρειάστηκε καν να «τσιτώσει» το ρυθμό της. Δεν τόλμησε ο Ολυμπιακός και έχασε. Ο …καμμένος αναζητούσε ομάδες που να τολμήσουν χθες και οι πρωταθλητές Ελλάδας ήταν μια από αυτές.

Για να δούμε τώρα τι συνέβη χθες το βράδυ. Στο παιχνίδι της Λισσαβώνας είχαν κατατεθεί περίπου 350.000 ευρώ πριν από την έναρξή του στην αγορά του 1-2-Χ στο μεγάλο ανταλλακτήριο. Οι 207.000 ευρώ είχαν αφεθεί στον άσο, οι 74.000 στο Χ και κάτι λιγότερο από 50.000 στο διπλό. Λίγο πριν από το σφύριγμα της λήξης το ποσό αυτό τριπλασιάστηκε. Η αγορά έκλεισε κοντά στις 950.000 ευρώ και βέβαια «βομβαρδίστηκε» μετά το άνοιγμα του σκορ από τη Σπορτινγκ.

Πριν από την έναρξη το ποντάρισμα ήταν μοιρασμένο στα γκολ. Το under 2,5 προσέλκυσε το 48% των ευρώ (11.000 +) και το over τα υπόλοιπα (12.000 +). Μέχρι να σημειωθεί το τρίτο γκολ είχαν πέσει πάνω από 150.000 ευρώ.

Πέρα από το Ζοσέ Αλβαλάδε, οι περισσότεροι παίκτες ικανοποιήθηκαν χθες. Η Μπάγερν κέρδισε στο Βέλγιο και το 77% σε συνολικό ποντάρισμα 2.700.000 ευρώ πληρώθηκε.

Η Παρί συγκέντρωσε το 90% από 2,2 εκατομμύρια ευρώ. Εκεί έγινε χαμός με τα γκολ. Κάθε φορά που παραβιάζονταν τα δίχτυα, βομβαρδιζόταν η αγορά του επόμενου γκολ (μετά το 1,5 το 2,5 και μετά το 3,5 και ούτω καθεξής). Πάνω από ενάμιση εκατομμύριο ευρώ έπεσε πάνω στα γκολ του Παρκ Ντε Πρενς.

Η Τσέλσι πολλαπλασίασε επί ελάχιστα κοντά 5 εκατομμύρια ευρώ.

«Δυσαρέσκεια» ακολούθησε με την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ πήρε το διπλό και το Χ στην πορεία, ενώ ο άσος ίσα που έφτανε τις 250.000 ευρώ πριν το σφύριγμα της έναρξης (22%).

Ήττες προέκυψαν και στο Τορίνο. Συνολικά ρίχτηκαν στη φωτιά 3,1 εκατομμύρια ευρώ. Αρχικά το 38% ήθελε άσο και το 32% διπλό. Τελικά επικράτησε το Χ. Αλλά το πρόβλημα ήταν στις αγορές των γκολ. Χάθηκε πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ, αρχικά με το over 2,5 μετά με το over  1,5 και ύστερα στο over μισό.

Τα στοιχηματικά δεδομένα στο ΑΕΚ – Ριέκα

Κάθε παιχνίδι της ΑΕΚ οι εν Ελλάδι κατοικούντες φίλαθλοι μπορούν να το ποντάρουν μόνο στο εξωτερικό ή σε άλλες διαδικτυακές εταιρείες πέραν του κεντρικού παρόχου της χώρας μας.

Ας δούμε τώρα τις αποδόσεις. Τη νύχτα της Τετάρτης ο άσος κυκλοφορούσε μεταξύ 1,70 και 1,80 και είχε τάσεις ανοδικές («ανοδικές» σημαίνει υπόνοια κόντρας) στο εξωτερικό. Η ισοπαλία κινούταν μεταξύ 3,50-3,60 και είχε πτωτική φορά και το διπλό ίπτατο μεταξύ 5,00 και 5,50 (με αδιάφορη κίνηση, άρα πολύ μικρό μέγεθος κεφαλαίου). Θα δούμε πώς θα αλλάξουν αυτά τα πράγματα την ώρα του αγώνα ή πριν από την έναρξή του.

Το under 2,5 ήταν φαβορί στο 1,66 και το over 2,5 αουτσάιντερ στο 2,15. Το No Goal προσφερόταν γύρω από το 1,70 και το Goal στο γύρω από το διπλασιασμό. Καμία αγορά τερμάτων δεν έχει κατεύθυνση. Απλά τις δείχνουν οι αποδόσεις εκ προοιμίου.

Για τους Κροάτες ο αγώνας είναι τελικός. Αν δεν κερδίσουν, απλά αποκλείονται. Συνεπώς είναι πιθανό να ρισκάρουν πολύ. Όλα τα παιχνίδια τους έγιναν goal εκτός από αυτό που έδωσαν με τον Ολυμπιακό φιλοξενούμενο (1-0 οι Πειραιώτες). Συνεπώς αν ο …καμμένος δοκίμαζε, έστω αναγκαστικά να ποντάρει σε αυτό το παιχνίδι, θα δοκίμαζε στο να σκοράρουν και οι δύο.

Υπόλοιπο … Γιουρόπα Λιγκ 

Πολύ πιθανό να δούμε over 2,5 στο ματς της Μίλαν με την Αούστρια Βιέννης. Όχι ότι οι Ιταλοί καίγονται για να κερδίσουν. Όμως, εκτός του ότι χρειάζονται την επικράτηση για βαθμολογικούς λόγους, τη θέλουν και για ψυχολογικούς, αφού στη Σέριε Α δεν …στρίβουν.

Πιθανό να σκοράρουν και οι δύο και στο Μπράγκα – Χοφενχάιμ.

Οι κυνηγοί μεγάλων αποδόσεων ας ρίξουν μια ματιά στον αγώνα της αλβανικής Σκεντέμπεου με τη Ντιναμό Κιέβου στο Ελμπασάν. Οι Ουκρανοί έχουν προκριθεί και οι Αλβανοί, αήττητοι στο γήπεδό τους, ρίχνουν το τελευταίο τους χαρτί. Παράλληλα, οι αποδόσεις του άσου και της ισοπαλίας είναι απλά τεράστιες και την ίδια στιγμή γκράντε φαβορί παρουσιάζεται μια αδιάφορη ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ