Μη φύγετε, έχει πολύ ακόμα

Μη φύγετε, έχει πολύ ακόμα

To10.gr συμπλήρωσε ένα μήνα παρουσίας έχοντας ήδη δώσει βροντερό παρών στο χώρο των ΜΜΕ και ήρθε για να μείνει.

Ένας μήνας to10.gr συμπληρώθηκε χθες. Ένας μήνας κανονικής δημοσιογραφίας, απ’ αυτήν που δύσκολα αντέχεται, αν με εννοείτε. Ο αντίκτυπος των «δεκαριών» του σάιτ που ήρθε στις 20 Οκτωβρίου για να ταράξει τα αθλητικά – και όχι μόνο – νερά, είναι μεγάλος. Ήδη, αποκλειστικά θέματα από to10.gr έχουν παίξει σε κάμποσα ΜΜΕ, όπως οι αποκαλύψεις για τις διαδρομές του εμπόρου όπλων Παπαδόπουλου με τον Ιβάν Σαββίδη και τον Πάνο Καμμένο.

Ή τα γλεντζέδικα νυχτοπερπατήματα του βουλευτή Κωνσταντινέα λίγες ώρες προτού εμφανιστεί σε πρωινή εκπομπή, ενώ η Ελλάδα είναι βυθισμένη στο πένθος. Και βέβαια, «ενοχλητικές» αποκαλύψεις για τα πεπραγμένα της ΕΠΟ των «εξυγιαντών» με το πάρτι προσλήψεων και τους μισθούς εποχής… ΠΑΣΟΚ.

To10.gr ήρθε πριν από ακριβώς ένα μήνα (και μία ημέρα) για να μείνει. Δίχως χατίρια, δίχως περίεργες διαδρομές, δίχως «σκυψίματα». Με αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, με το θάρρος της γνώμης όλων των συντακτών του, με ελευθερία έκφρασης, με αγάπη για τον αθλητισμό αλλά και απέχθεια για όσους τον «κακομεταχειρίζονται».

Με τη δική σας συμπαράσταση θα γίνουμε πιο δυνατοί και ακόμα πιο μαχητικοί. Σας υποσχόμαστε πως θα ακολουθήσουν κάμποσες εκπλήξεις ακόμη στο μέλλον. Ευχάριστες για πολλούς, δυσάρεστες μονάχα για όσους έχουν λόγους να ανησυχούν. Ένας μήνας to10.gr. Μη φύγετε, έχει πολύ ακόμα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ