Προκαλούν το ποδόσφαιρο, προκαλούν και την κοινωνία

Προκαλούν το ποδόσφαιρο, προκαλούν και την κοινωνία

To10.gr δεν παίρνει λέξη πίσω από το ρεπορτάζ του για το «μισθολόγιο της εξυγίανσης». Για το πάρτι προσλήψεων με μισθό «Προέδρου της Δημοκρατίας». Ο πρόεδρος της ΕΠΟ λοιπόν μπορεί να επιλέξει. Ή θα δώσει ο ίδιος τα στοιχεία (όπως δεν έκανε σήμερα) ή θα τα δώσουμε εμείς!

«Συγχωρώ την άγνοια» είπε με μεγαλοκαρδία ο Βαγγέλης Γραμμένος. Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ που μέσα από το ξενοδοχείο του Ιβάν Σαββίδη θέλησε να στείλει εκ νέου μήνυμα «ισονομίας» και «αξιοκρατίας» προς πάσα κατεύθυνση.

Να θυμίσει το κεντρικό σύνθημα, της δικής του εποχής στο ποδόσφαιρο. Και φυσικά να απαντήσει σε εκείνους που τολμούν να τον αμφισβητήσουν. Ακόμη και στην αριθμητική! Σε πράξεις του… δημοτικού.

«Ποιες 43 προσλήψεις; Έντεκα δεν είναι κύριε Φιλιππούση;» ρώτησε ο δικηγόρος, τον μέχρι πρότινος στενό συνεργάτη του Σταύρου Κοντονή; Και όταν ο εξ αριστερών του, συναίνεσε, ακούστηκε και η αυστηρή συνέχεια «Ψέμα της πιο αχρείας μορφής. Να διασταυρώνετε την πληροφορία». Με δύο λόγια οι ψεύτες είμαστε εμείς. Το10.gr! Τις δικές μας αποκαλύψεις σχολίασε ο Βαγγέλης Γραμμένος ο οποίος με τη φόρα που έχει πάρει θα διοργανώσει προσεχώς και σεμινάρια δημοσιογραφίας. Γιατί όχι άλλωστε; Και κοινό έτοιμο υπάρχει, και τόσες αίθουσες διαθέτει το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Palace -για το οποίο σημειωτέον κανείς δεν ρώτησε στην περίφημη συνέντευξη Τύπου : Πώς επιλέχθηκε για το Δ.Σ της Ομοσπονδίας ένα ξενοδοχείο που ανήκει στον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ;

Ψέματα λοιπόν γράφει to10.gr. για το «μισθολόγιο της εξυγίανσης».

* Για τις 22.000 ευρώ τον μήνα που παίρνει ο Βιτορ Μελο Περέιρα, ώστε να μας δώσει τα φώτα του στη Διαιτησία.
* Για τα 12.282 που παίρνει ο Μιχάλης Κουκουλάκης ως μέλος της ΚΕΔ.
* Για τα άλλα τόσα με τα οποία αμείβεται ο Σταύρος Τριτσώνης ακριβώς για τον ίδιο ρόλο (μάλλον για την ισονομία η σχετική ισορροπία).
Ποσά που -όπως έλεγε κάποτε για τους προηγούμενους ο Σταύρος Κοντονής- «δεν τα παίρνει ούτε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας».

* Ψέματα για τα 4.390 ευρώ του Δημήτρη Καλύβα.
* Για τα 50.000 ευρώ που στοιχίζει το μήνα η νέα ΚΕΔ.
* Για τα 10.350 ευρώ το μήνα του Εκτελεστικού Γραμματέα, Αλέξη Δέδε.
* Για τα 10.200 του Ζήση Βρύζα.
* Για τα 5.500 του Νίκου Μπάρτζη και τα άλλα τόσα του Αλέξανδρου Χολέβα, οι οποίοι κατέφτασαν για να ενισχύσουν τη Νομική Υπηρεσία.

Γράφει ψέματα to10.gr για το γεγονός ότι «κρύβουν» από τις μισθοδοσίες τους Φιλιππούση και Τσαχειλίδη.
Ψέματα ότι είναι 1.797.726 ευρώ, τα χρήματα που αντιστοιχούν στην ετήσια επιβάρυνση της Ομοσπονδίας από τους νεοπροσληφθέντες, οι οποίοι φυσικά και είναι 43.

Ψέματα ότι τα χρήματα αυτά τα στερούνται οι Ενώσεις που κρατούν ζωντανό το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Τις ΕΠΣ που σε τελική ανάλυση ανέδειξαν τον Γραμμένο σε πρόεδρο. Τις Ενώσεις που ήδη νιώθουν την κοροϊδία όταν ξέρουν ότι όσα χρήματα μοιράζονται τα… golden boys που μόλις αφίχθηκαν δεν θα τα πάρει όλο το ποδόσφαιρο μαζί για το 2018. Ψέματα ότι προκαλείται η κοινωνία ολόκληρη με αυτό το πανηγύρι!

Στα ψέματα κύριε Γραμμένε απαντάς με την αλήθεια. Παρουσιάζεις στοιχεία. Δεν κρύβεσαι πίσω από… τρικ. Γιατί τι λένε οι κύριοι της ΕΠΟ; Πως εκείνοι δεν χρεώνονται όλες τις προσλήψεις του 2017. Προφανώς δεν αναγνωρίζουν την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή, η οποία επί της ουσίας απαρτίζονταν από αρκετά ίδια πρόσωπα.

Εμείς «το μισθολόγιο της εξυγίανσης» το έχουμε στα χέρια μας. Και πράξαμε απολύτως δημοσιογραφικά.

Πόσες μέρες χρειάζεστε για να αποφύγουμε και άλλα ψέματα, κύριε Γραμμένε;
Θα τα δώσετε τα στοιχεία εσείς; Ή θα το κάνουμε εμείς. Διαλέξτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ