Εθνική Ελλάδος : Οριστικά με Σκίμπε μέχρι το 2019

Εθνική Ελλάδος : Οριστικά με Σκίμπε μέχρι το 2019

Προπονητής της Εθνικής Ελλάδος έως το 2019 θα είναι ο Σκίμπε, όπως αποφασίστηκε στο... προσυμβούλιο της ΕΠΟ που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής.

Προπονητής της Εθνικής Ελλάδος τουλάχιστον μέχρι το τέλος των προκριματικών του Euro 2020 (Νοέμβριο του 2019) θα είναι ο Μίκαελ Σκίμπε. Οπως έχει αποκαλύψει εδώ και μέρες to10.gr ο Γερμανός έχει συμφωνήσει σε όλα με την ΕΠΟ για διετή επέκταση της συνεργασίας τους και την Κυριακή αυτό οριστικοποιήθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο… προσυμβούλιο που έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής, τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟ άναψαν το πράσινο φως στην εισήγηση του προέδρου, Βαγγέλη Γραμμένου, ο οποίος εξ αρχής είχε ταχθεί υπέρ της παραμονής του Γερμανού. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα θα ανακοινωθεί και τυπικά η επέκταση της συμφωνίας, στο Δ.Σ. που θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλάς».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 52χρονος προπονητής αποδέχθηκε την πρόταση για «κούρεμα» στις απολαβές του και αυτό ήταν ένα σημαντικό βήμα στο να συνεχίσει να αποτελεί τον εθνικό εκλέκτορα, με τις αντιρρήσεις που υπήρχαν από μέλη του συμβουλίου της Ομοσπονδίας να κάμπτονται.

Τέλος, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι ο Σκίμπε αναμένεται να διατηρήσει το ίδιο επιτελείο στην προσπάθεια της Εθνικής να κερδίσει μία θέση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2020, που θα διεξαχθεί σε γήπεδα 13 επιλεγμένων χωρών (Αζερμπαϊτζάν, Βέλγιο, Δανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Ουγγαρία, Δημοκρατία της Ιρλανδίας, Ιταλία, Ολλανδία, Ρουμανία, Ρωσία, Ισπανία)!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ