Παναθηναϊκός : Η Λιντς στην Ελλάδα για Χουλτ και Λουντ

Παναθηναϊκός : Η Λιντς στην Ελλάδα για Χουλτ και Λουντ

To10.gr αποκαλύπτει ότι κορυφαίο στέλεχος της αγγλικής ομάδας βρίσκεται ήδη στη χώρα μας και σήμερα θα είναι στη Λεωφόρο για τους Λουντ και Χουλτ!

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το Σάββατο κορυφαίο στέλεχος του τμήματος σκάουτινγκ της Λιντς. Σκοπός του, να παρακολουθήσει παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά και να έχει (ανεπίσημης μορφής) επαφές με παίκτες που έχει ξεχωρίσει ο αγγλικός σύλλογος και τις ομάδες τους. Με παίκτες του Παναθηναϊκού να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr ο απεσταλμένος της αγγλικής ομάδας, έχει έρθει στη χώρα μας με συγκεκριμένη στόχευση. Και συγκεκριμένα ονόματα στη λίστα του. Αναφερόμαστε, βεβαίως, στους Ρόμπιν Λουντ και Νίκλας Χουλτ. Δύο παίκτες που είναι προς παραχώρηση από τους «πράσινους» και οι οποίοι πολύ δύσκολα θα παραμείνουν στο Κορωπί και μετά τον Ιανουάριο, λόγω και της ανάγκης του Παναθηναϊκού να βρει άμεσα χρήματα.

Η αγγλική ομάδα ενδιαφέρεται και για τους δύο παίκτες. Για διαφορετικούς λόγους. Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Λουντ, τα «παγώνια» θεωρούν ότι είναι μία value for money κίνηση. Νεαρός σε ηλικία, διεθνής, με γεμάτες χρονιές στα πόδια του, ικανότητα να αγωνίζεται σε πολλές θέσεις και φυσικά χαμηλή τιμή. Διότι από τη στιγμή που το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι, τα οικονομικά δεδομένα της μεταγραφής θα είναι πολύ χαμηλότερα από ό,τι σε αντίθετη περίπτωση.

Κι αν ο Λουντ είναι μία περίπτωση-ευκαιρία για τη Λιντς, η υπόθεση του Νίκλας Χουλτ εμπεριέχει την έννοια της ανάγκης. Στην αγγλική ομάδα υπάρχει ένδεια στη θέση του αριστερού μπακ. Ενδεικτικό αυτής το γεγονός ότι ο… δεξιοπόδαρος Γκαετάνο Μπεράρντι καλύπτει τη θέση στην πλειοψηφία των αγώνων. Με αποτέλεσμα ο τεχνικός του συλλόγου, Τόμας Κρίστιανσεν (πρώην του ΑΠΟΕΛ), να έχει τοποθετήσει στην πρώτη θέση των μεταγραφικών «πρέπει» του Γενάρη την απόκτηση αριστεροπόδαρου ακραίου αμυντικού.

Κλείνοντας, έχει σημασία να τονίσουμε τούτο: Η Λιντς συμμετείχε στο πρόσφατο φόρουμ του WyScout. Και αποτέλεσε ένα από τα (σοβαρά) ραντεβού που έκανε ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος. Με λίγα λόγια οι Αγγλοι είναι ενήμεροι για τα οικονομικά «θέλω» των «πράσινων». Και για να είναι στην Ελλάδα, δεν τρόμαξαν από τα νούμερα. Πλέον βρίσκονται σε διαδικασία τελικής έγκρισης των μεταγραφών. Κάτι που θα γίνει, εάν βοηθήσουν και οι παίκτες με την απόδοσή τους.

ΥΓ. Ενα πουλάκι είπε στη στήλη ότι γίνεται προσπάθεια από συγκεκριμένους ανθρώπους η Λιντς να ασχοληθεί και με άλλον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού. Ο οποίος, προς το παρόν, δεν έχει προκαλέσει συζητήσεις για πιθανή πώληση. Αλλά αυτά τα ξαφνικά είναι τα ωραία…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ