ΠΑΟΚ : Μπήκε τιμή πώλησης 4.000.000 € στον Τσίμιροτ

ΠΑΟΚ : Μπήκε τιμή πώλησης 4.000.000 € στον Τσίμιροτ

To10.gr γράφει για τις επαφές του Γιάννη Σαββίδη στο Λονδίνο, τις ερωτήσεις για τον Τσίμιροτ, την τιμή που έθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τι δίνουν οι ενδιαφερόμενοι και γιατί ο Βόσνιος δύσκολα θα μείνει.

Ο ΠΑΟΚ έχει έτοιμη τη λίστα με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται για τη συνέχεια της χρονιάς. Οι παίκτες έχουν ενημερωθεί, όπως και οι ατζέντηδές τους. Και ήδη τα ονόματα έχουν δοθεί σε μάνατζερ με τους οποίους έχει στενή σχέση η ΠΑΕ, ώστε να βρουν προτάσεις. Στόχος, να μειωθεί δραστικά το νούμερο των ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν τούτη τη στιγμή το ρόστερ, αλλά και να μειωθεί το συνολικό κόστος των συμβολαίων.

Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό ότι οι Λέοβατς, Λεβέκ, Κωνσταντινίδης, Κάτσε είναι προς πώληση-αποχώρηση και ο Πούγκουρας προς δανεισμό. Ενώ to10.gr έχει αποκαλύψει ότι στη λίστα των προς αποχώρηση είναι και ο Τζάλμα Κάμπος, ο οποίος δεν ικανοποιεί τη διοίκηση και τον προπονητή. Κάτι που ισχύει και για τον Κάνιας. Με την ΠΑΕ να έχει ενημερώσει πως, αν και δεν… καίγεται, θα ήθελε να ακούσει προτάσεις για τον 30χρονο Ισπανό αμυντικό μέσο, που έχει μόλις 4 συμμετοχές φέτος σε όλες τις διοργανώσεις…

Εντούτοις, (αφήνοντας στην άκρη την ιδιαίτερη περίπτωση του Πρίγιοβιτς, που πιθανότατα θα πωληθεί) ο παίκτης από τον οποίο περιμένουν να πάρουν καλά χρήματα οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ είναι ο Γκόικο Τσίμιροτ. Το όνομα του οποίου αποτέλεσε βασικό θέμα συζήτησης στη διάρκεια της παρουσίας του «Δικεφάλου» στο φόρουμ του «WyScout» στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr, λοιπόν, ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Σαββίδης (ανιψιός του Ιβάν) ενημέρωσε τους συλλόγους με τους οποίους συναντήθηκε ότι ο Τσίμιροτ πωλείται και πως η τιμή εκκίνησης των συζητήσεων είναι τα 4 εκατ. ευρώ. Επί της ουσίας, ωστόσο, αυτό κατέστη σαφές ότι αυτό είναι και το ανώτατο ποσό που μπορεί (υπό προϋποθέσεις) να λάβει ο ΠΑΟΚ για τον 26χρονο Βόσνιο αμυντικό μέσο. Με ορισμένους συλλόγους εμφανίζονται διατεθειμένοι να συζητήσουν για τον παίκτη, αλλά με ένα φιξ ποσό κοντά στα 2,5 εκατ. ευρώ και τα υπόλοιπα σε μπόνους επίτευξης στόχων.

Πώς θα αντιδράσει ο ΠΑΟΚ στις χαμηλότερες προσφορές; Είναι πιθανό να ανταποκριθεί θετικά, καθώς για την περίπτωση του Τσίμιροτ ισχύουν τα εξής:

1) Θα γίνει 27 στις 19 Δεκεμβρίου και λίγοι είναι πλέον εκείνοι που πιστεύουν ότι μπορεί να βελτιωθεί και να ανεβάσει κι άλλο την αξία.
2) Δεν έχει κάνει καλή χρονιά έως τώρα, ενώ και πέρυσι δεν… έθελξε με την παρουσία του.
3) Ο ΠΑΟΚ δεν αγωνίζεται στην Ευρώπη, άρα αυτομάτως η «αξία» των αντιπάλων έχει μικρύνει και το ίδιο και οι παρουσίες «κατασκόπων» στην Τούμπα.
4) Η Βοσνία δεν προκρίθηκε στα τελικά του Μουντιάλ, άρα ο παίκτης δεν θα είναι στη μεγάλη «βιτρίνα» του ποδοσφαίρου το καλοκαίρι.
5) Το συμβόλαιό του λήγει σε 1,5 χρόνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ