Η έκρηξη του Κούγια, ο Θωμάς και το «κάτι παραπάνω γνωρίζει»

Η έκρηξη του Κούγια, ο Θωμάς και το «κάτι παραπάνω γνωρίζει»

Πολλά πράγματα μπορείς να πεις για τον Αλέξη Κούγια. Πολλά αρνητικά, άσχημα, χείριστα. Μπορείς να τον κράξεις ελεύθερα, γιατί σου προσφέρει αφορμές. Μπορείς να τον βρίσεις, να τον σιχτιρίσεις, γενικώς να μην θέλεις να τον βλέπεις. Ωστόσο, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορείς να τον πεις κορόιδο, άσχετο και άνθρωπο που κάνεις εύκολα παιχνίδια […]

Πολλά πράγματα μπορείς να πεις για τον Αλέξη Κούγια. Πολλά αρνητικά, άσχημα, χείριστα. Μπορείς να τον κράξεις ελεύθερα, γιατί σου προσφέρει αφορμές. Μπορείς να τον βρίσεις, να τον σιχτιρίσεις, γενικώς να μην θέλεις να τον βλέπεις. Ωστόσο, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορείς να τον πεις κορόιδο, άσχετο και άνθρωπο που κάνεις εύκολα παιχνίδια στην πλάτη του.

Ο Κούγιας είναι «παίχτης» καλός στο ποδόσφαιρο. Και στα μέσα του και στα έξω του. Και δεν είναι τυχαίος. Είναι στο κόλπο της μπάλας πάνω από 30 χρόνια και έχει ράμματα για όλων των ειδών τις γούνες. Ο ίδιος, άλλωστε, είπε πρόσφατα ότι ως δικηγόρος του Αιγάλεω έζησε τι εστί Θωμάς και διατράνωσε ότι γνωρίζει τι «παίζει» με τον ιστορικό «μέγα μάγιστρο» της διαπλοκής του χώρου και στο σήμερα. Εκθέτοντας για ακόμη μία φορά τη φημολογούμενη δράση του στις σκιές του ποδοσφαίρου και τη σημαντική επιρροή που φέρεται να έχει στους κύκλους της ΕΠΟ και της διαιτησίας.

Και όταν ο Κούγιας πιστεύει ότι τον κυνηγάνε και τον έχουν βάλει στο στόχαστρο, είναι ικανός για όλα. Το έδειξε ποικιλοτρόπως στις πρωταγωνιστικές του παρουσίες στα μεγάλα σκάνδαλα και δείχνει αποφασισμένος να κάνει και τώρα κινήσεις εναντίον όσων πιστεύει ότι τον έχουν βάλει στο στόχαστρο. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι οι αντιδράσεις του είναι «λόγια του αέρα» και πιστεύουν ότι απλώς προσπαθεί να κερδίσει εντυπώσεις και να μην έχει άλλα προβλήματα με τους Λαρισσαίους, που τον έχουν στο στόχαστρο.

Μπορεί να έχουν δίκιο. Μπορεί, όμως οι ποινικολόγος να έχει πράγματα για διάφορες… γούνες. Κι αν, υποθετικά, αποφασίσει να τα βγάλει στη φόρα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν αγωνίες… Εξάλλου, ακόμη και οι εχθροί του τον «αντιμετωπίζουν» έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού τους ότι «κάτι παραπάνω γνωρίζει» από τους υπόλοιπους. Και συνήθως αυτό ισχύει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ