Οι… κωλοτούμπες της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ

Οι… κωλοτούμπες της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ

Η στάση που είχαν Καρδίτσα και Λασίθι στην Γενική Συνέλευση και η εξήγηση.

Βαγγέλης Γραμμένος, Αλέξης Δέδες, Ιάκωβος Φιλιππούσης βρέθηκαν στο στόχαστρο των Ενώσεων στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, ο πρώτος για τα «κατορθώματα» του στην Ομοσπονδία, οι άλλοι δύο για τους υπέρογκους μισθούς που παίρνουν, ωστόσο παρασκηνιακά την παράσταση έκλεψαν δύο Ενώσεις.

Για την Καρδίτσα και το Λασίθι ο λόγος που υπερψήφισαν τον διοικητικό απολογισμό της διοίκησης του Βαγγέλη Γραμμένου αν και είναι στο αντίπαλο μπλοκ ή ήταν τουλάχιστον.

Ο πρώτος μάλιστα, προτού πει ναι στα πεπραγμένα του «δικού μας ανθρώπου», του Βαγγέλη Γραμμένου, κίνηση που προκάλεσε προβληματισμό στο μπλοκ του νότου όπου πρόσκειται, φρόντισε να κατακεραυνώσει τον Αλέξη Δέδε κατηγορώντας τον για πλαστό έγγραφο που έστειλε με αποτέλεσμα να μπλέξει με τη δικαιοσύνη για το γήπεδο της Ένωσης του.

Στο περιβάλλον του, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας υποστηρίζει ότι η απόφαση για «ναι» στη διοίκηση Γραμμένου και «όχι» στα πεπραγμένα της ΠΔΕ ήταν απόφαση της Ένωσης του. Μία Ένωση στην οποία πρόσφατα επανεξελέγη με 71 ψήφους σε 71 σωματεία. Μία Ένωση την οποία ελέγχει απόλυτα και άρα μπορούσε να της επιβάλλει τι θα τον εξουσιοδοτήσει για να ψηφίσει στη Γ.Σ. της ΕΠΟ.

Η κίνηση αυτή λοιπόν, μαζί με ορισμένες φήμες για προσπάθεια προσέγγισης του μπλοκ του βορρά από την πλευρά του Μ. Παλάσκα, έχουν προκαλέσει δυσαρέσκεια στο νότο.

Το μόνο που μπορεί να καταφέρει, είναι να φάει πόρτα και από τα δύο στρατόπεδα.
Και το «ναι» του Λασιθίου όμως, δεν πέρασε απαρατήρητο. Ο Σύλλας Λουτσέτης, ψήφισε υπέρ, τόσο του διοικητικού, όσο και του οικονομικού απολογισμού της διοίκησης του Βαγγέλη Γραμμένου.

Εδώ και καιρό κυκλοφορούσαν φήμες ότι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λασιθίου βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον παράγοντα του ΠΑΟΚ, Μάλαμα Τεβεκέλη που έχει ως αντικείμενο της ενασχόλησης του εκτός από τη διαιτησία και τις Ενώσεις. Η στάση του Λουτσέτση λοιπόν, καταδεικνύουν ότι δεν ήταν απλώς φήμες…

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λασιθίου πάντως, στις εκλογές της Ένωσης του τον Φεβρουάριο του 2016 είχε νικήσει με την συμπαράσταση του ισχυρού πυρήνα της αντιπολίτευσης της ΕΠΟ. Τώρα, ουσιαστικά «πρόδωσε» τα σωματεία της Ένωσης του για να τα έχει καλά με τον βορρά.

Το ότι στις πρόσφατες αξιολογήσεις της ΕΠΟ ενώ στην υπόλοιπη Κρήτη έγινε η σφαγή του αιώνα, το Λασίθι δεν είχε απώλειες, είναι τυχαίο. Όπως αποδείχθηκε στη Γ.Σ. της ΕΠΟ, όχι… Ούτε οι φήμες ότι έχει άριστες σχέσεις με τον Μιχάλη Κουκουλάκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ