AEK vs ΠΑΟΚ: Η… Θεσσαλονίκη διχάζει τα πρωτοπαλίκαρα της ΕΠΟ!

AEK vs ΠΑΟΚ: Η… Θεσσαλονίκη διχάζει τα πρωτοπαλίκαρα της ΕΠΟ!

To10.gr αποκαλύπτει γιατί ο Γραμμένος επέλεξε τη Θεσσαλονίκη για το Δ.Σ. της ΕΠΟ και τις σφοδρές αντιδράσεις ισχυρών κύκλων της Ομοσπονδίας κατά της απόφασης.

Αν μη τι άλλο η απόφαση να συνεδριάσει η ΕΠΟ τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη είναι πρωτόγνωρη, καθώς η έδρα της είναι το Πάρκο Γουδί. Σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr η πρωτοβουλία ανήκει στον πρόεδρό της, Βαγγέλη Γραμμένο και αιφνιδίασε τα περισσότερα μέλη του Συμβουλίου. Μάλιστα, οι κακές γλώσσες λένε ότι θα του ζητήσουν εξηγήσεις, επειδή διαφωνούν, όμως βρέθηκαν προ τετελεσμένου…

Για τον ορισμό του επόμενου Δ.Σ. της ΕΠΟ στη Θεσσαλονίκη ενήμερα ήταν μόνο τα πρόσωπα του στενού κύκλου του Βαγγέλη Γραμμένου. Αιτία, σύμφωνα με πληροφορίες, αποτελούν οι (εκ Βορρά) πολλές… μουρμούρες ότι ο επικεφαλής της ομοσπονδίας είναι «αιχμάλωτος» στο «παρακλάδι» των διοικητικών «του Νότου», που επηρεάζονται από την ΑΕΚ. Την ίδια στιγμή που οι άσπονδοι φίλοι από το «παρακλάδι» του Βορρά αφήνουν αιχμές ότι όλα τα θέματα της ΕΠΟ περνούν μέσω του Εκτελεστικού Διευθυντή, Αλέξη Δέδε και του αναπληρωτή προέδρου, Νίκου Βακάλη!

Όπως λένε στην ομοσπονδία ο ορισμός του Δ.Σ. της ΕΠΟ στη Θεσσαλονίκη αποτελεί μια «ηγετική απόφαση» του Γραμμένου, πείτε το και μια μορφή επίδειξης δύναμης, που δεν έχει καμία σχέση με το τι γίνεται εντός του Πάρκου. Μία απόφαση, όμως, που ταυτόχρονα δείχνει και το πρόβλημα από τις εσωτερικές κόντρες. Μέσω αυτής της κίνησης, αν προτιμάτε της απόφασης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας επιχειρεί να ισορροπήσει και να δείξει ότι αυτός έχει τον έλεγχο της ΕΠΟ.

Μουρμούρες, στο διοικητικό «παρακλάδι» του νότου, υπάρχουν και για την επιλογή του «Μακεδονία Παλλάς» ως τόπου διεξαγωγής του Δ.Σ. και διαμονής των παραγόντων, άσχετα αν κανείς δεν είχε πρόβλημα στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, όπου γίνονταν οι συγκεντρώσεις της παράταξης που τώρα ελέγχει την Ομοσπονδία. Από την ΕΠΟ λένε ότι ζήτησαν προτάσεις από ξενοδοχεία και επιλέχθηκε το συγκεκριμένο, άσχετα αν έπρεπε να αποκλειστεί, επειδή διαχειριστής του είναι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης και ως γνωστόν η γυναίκα του Καισάρα δεν αρκεί να είναι τίμια, αλλά πρέπει και να το δείχνει.

Ακόμη και αν κάποιος πειστεί από τη… δικαιολογία, το λογικό ήταν η συνεδρίαση της ΕΠΟ να γίνει στα γραφεία της ΕΠΣ Μακεδονίας και όχι στο «Μακεδονία Παλλάς», εκτός αν, εξαιτίας των αντιδράσεων εντός της ΕΠΟ, το αλλάξουν την τελευταία στιγμή. Κάτι, όμως, που θα αποτελέσει μία σφοδρή ήττα του Γραμμένου…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ