Στοίχημα : Αναγκαιότητες και μεγάλες ευκαιρίες

Στοίχημα : Αναγκαιότητες και μεγάλες ευκαιρίες

Πήραμε κάτι χθες και παρατηρούμε τη σημερινή δράση.

Το ακριβές νικητήριο σκορ (2-0) της Βραζιλίας στην αναμέτρηση με την Κόστα Ρίκα μας έφτιαξε τη μέρα χθες. Τόσο γιατί χρειαζόμασταν μια ολοκληρωτική επιτυχία όσο και για τον τρόπο που διαμορφώθηκε.

Να προσθέσουμε εδώ ότι μέχρι το 89’ είχαν πέσει 22 εκατομμύρια ευρώ στην αγορά του 1-Χ-2 του ανταλλακτηρίου που αναφέρουμε καθημερινά από την έναρξη του Μουντιάλ. Μετά το πρώτο γκολ της «Σελεσάο» η πλατφόρμα βομβαρδίστηκε και κατέληξε στα 28 εκατομμύρια ευρω! Μέσα σε λιγότερο από πέντε λεπτά έπεσαν 6 εκατομμύρια ευρώ! Απηύδησε ο κόσμος από τις προηγούμενες εκπλήξεις και ποντάρει τα ρέστα του στα σίγουρα όσο και να πληρώνουν.

Παραλίγο να πιάσουμε κι άλλο σκορ, το 1-1 στο ματς της Σερβίας με την Ελβετία, κάτι που μας χάλασε ο Σακίρι στο 90’.

Πάμε τώρα στα σημερινά. Υπάρχουν φαβορί σήμερα και με την κρισιμότητα αυξημένη λόγω δεύτερης αγωνιστικής, ευελπιστούμε να μη…θρηνήσουμε νέες απώλειες. Ας κυλήσουν μια φορά φυσιολογικά τα πράγματα.

Στον έκτο όμιλο υπάρχει τρελή αναγκαιότητα και τρελή ευκαιρία. Η Γερμανία έχασε στην πρεμιέρα της και αν σήμερα δεν κερδίσει τη Σουηδία θα δηλώσει υποψηφιότητα για …αποκλεισμό. Τα πράγματα έγιναν οριακά. Το σκανδιναβικό εμπόδιο δεν αναμένεται και τόσο βατό, αλλά σίγουρα μια κανονική Γερμανία θα το ξεπεράσει εύκολα ή δύσκολα. Άσος και σκορ 3-0 για τα «Πάντσερ» που ίσως αναζητήσουν και ψυχολογική τόνωση μετά την εξασφάλιση της νίκης.

Έφυγε η αναγκαιότητα. Πάμε στο Μεξικό. Του παρουσιάζεται η απίστευτη ευκαιρία να τερματίσει στην πρώτη θέση. Αν συμβεί αυτό, είναι πιθανό να αποφύγει τη Βραζιλία στη φάση των «16». Γι’ αυτό και μόνο το σημερινό παιχνίδι είναι ακόμα μεγαλύτερης σημασίας από το προηγούμενο που κέρδισε με τη Γερμανία.

Τέλος, στον έβδομο όμιλο Βέλγιο και Αγγλία λογικά προκρίνονται και θα μονομαχήσουν για την κορυφή στην τρίτη αγωνιστική. Η πρώτη θέση είναι πιθανό να εξαρτηθεί από τη διαφορά τερμάτων και την καλύτερη επίθεση. Η Τυνησία δεν θα είναι εύκολο εμπόδιο, αλλά το σίγουρο είναι ότι πέραν της νίκης, οι Βέλγοι χρειάζονται και γκολ γιατί αύριο η Αγγλία θα παίξει με τον Παναμά. Άσος και over 2,5 με σκόρερ (anytime) τον Λουκάκου και τον Αζάρ μαζί.

Να προσθέσουμε ότι την Αργεντινή που τονίζαμε ότι δεν είναι ξεγραμμένη, η απόδοσή της από το 35,00 έπεσε στο 21,00 για νικήτρια διοργάνωσης. Απλή σημείωση για να μην προτρέχουμε εξαιτίας μιας ήττας…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ