Στοίχημα : Δεν την ξεγράφουν ακόμα

Στοίχημα : Δεν την ξεγράφουν ακόμα

Όσο παράλογο κι αν ακούγεται επί της παρούσης, η Αργεντινή είναι το Νο 10 φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ!

Το είδαμε κι αυτό. Όχι, κανείς που παρακολουθεί καθημερινά τα δρώμενα στο διεθνές ποδόσφαιρο δεν έπαθε και κανένα σοκ από το θρίαμβο της Κροατίας. Η μεσαία της γραμμή απλά σαρώνει. Το σοκ είναι ότι σε δύο αγωνιστικές σε όμιλο Παγκοσμίου Κυπέλλου η Αργεντινή έχει ένα βαθμό. Η ζημιά για την «Αλμπισελέστε» δεν έγινε χθες, αλλά στην πρεμιέρα με την Ισλανδία.

Αναφερόμαστε σε ένα από τα συγκροτήματα που είχαν πονταριστεί υπέρ του δέοντος πριν ξεκινήσει η διοργάνωση. Για να την κατακτήσει φυσικά. Πολύ μεγάλα ποσά έπεσαν πάνω στον Μέσι και τους συμπαίκτες του, οι πιο ονομαστοί εκ των οποίων ήταν στον πάγκο! Πολλά περισσότερα όμως δεν χάθηκαν στην αγορά του νικητή διοργάνωσης, αλλά στα δύο προαναφερθέντα ματς. Για το παιχνίδι με την Ισλανδία είχαμε μιλήσει προ ημερών (τζίρος 24 εκ. ευρώ με το 75% να λέει Argentina).

Χθες η μπάνκα του 1-2-Χ της betfair άνοιξε στα 21 εκατομμύρια ευρώ και γίνεται αντιληπτό πόσα χρήματα έπεσαν παγκοσμίως στις χιλιάδες άλλες εταιρείες και στις δεκάδες πανίσχυρες. Πάντως, ειδικά χθες τον άσο ήθελε το 46% του κεφαλαίου και το διπλό το περίμενε το 23% των χρημάτων.

Όπως και να έχει, η Αργεντινή ακόμα δεν έχει αποκλειστεί. Ο βαθμός που πήρε στην πρεμιέρα, την κρατά έστω μαθηματικά στο παιχνίδι. Γι’ αυτό και οι μπουκ δεν την έχουν αποβάλλει από τον πίνακα των επικρατέστερων ομάδων για την κατάκτηση του τίτλου. Μάλιστα, την τοποθετούν στη 10η θέση με απόδοση στο 35,00. Η Βραζιλία παραμένει πρώτο αλλά με ανεβασμένες τιμές (5,20), η Ισπανία ακολουθεί στο 5,50 και η Γαλλία στο 8,00. Οι Γερμανοί έπεσαν κοντά στο 10,00!

Εμείς πήγαμε καλά χθες με τα 2-3 γκολ του Δανία – Αυστραλία και τον άσο της Γαλλίας. Θα μπορούσαμε να κλείσουμε τριάδα με το under στο πολυσυζητημένο ματς, αλλά ο Καμπαγέρο δέχτηκε δύο γκολ από το 80’ έως το 91’. Αν και σε αυτά δεν έφερε ευθύνη. Το πρώτο ήταν όλο δικό του…

Τι κάνουμε σήμερα; Ποντάρουμε χαλαρά και διεκδικούμε. 2-3 γκολ στο Βραζιλία – Κόστα Ρίκα με σκορ 2-0 ή 3-0.
Ισοπαλία στο Σερβία – Ελβετία με σκορ 0-0 ή 1-1.
Και Χ2 στο Νιγηρία – Ισλανδία, θεωρώντας ότι οι νεαροί Αφρικανοί δύσκολα θα καταβάλλουν τους πιο ομοιογενείς Ισλανδούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ