Αποκάλυψη τώρα: Αυτός είναι ο Νο1 «καταζητούμενος» στη Θεσσαλονίκη

Αποκάλυψη τώρα: Αυτός είναι ο Νο1 «καταζητούμενος» στη Θεσσαλονίκη

Ο Βασίλης ο Δεκάρικος επιστρέφει εσπευσμένα από τις διακοπές του για να περιγράψει τον χαμό στην Θεσσαλονίκη με τον Ζαμπά και τον Agent Leaks αποκαλύπτοντας το πρόσωπο του!

Το ξέρω, σας έλειψα. Άνθρωπος είμαι και εγώ είπα να ξαποστάσω. Ούτε μήνα δεν έκατσα να γιομίσω τις μπαταρίες μου όπως γράφουν και οι ρεπορτεράδες για τα ρεπό των παικτών.

Πρωτίστως διαψεύδω κατηγορηματικά πως ο λόγος που ξεμούδιασα λιγάκι, εγώ ο Βασίλης ο Δεκάρικος έχει σχέση με το «όποιον θέλουμε τον κρατάμε» του Τίγρη. Δεν έμεινε και κανείς άλλωστε για να κρατήσει…

Είχα ανάγκη από λίγη ξεκούραση, αγάπη και προδέρμ.

Και ξάφνου (σ.σ. μουσική με τύμπανα) το καθήκον με καλεί! Ο Βασίλης ο Δεκάρικος αφήνει τους καναπέδες και το Μουντιάλ στην άκρη, και πιάνει δουλειά για να προχωρήσει σε νέες αποκαλύψεις!

Όχι, δεν θα αναφερθώ στις επίσημες αντιδράσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την Μακεδονία. Δεν τις βλέπω άλλωστε ακόμη πουθενά.

Θα αναφερθώ στα έκτακτα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα, τούτες τις κρίσιμες ώρες στην ένδοξη Θεσσαλονίκη μας (αλλά και την Δάφνη) με αφορμή αυτόν τον ξετσίπωτο τον Agent Leaks που τόλμησε να πάρει την δουλειά του Giorgi!

Θυμάστε άλλωστε πως ο Giorgi είχε ανακοινώσει πως θα ανακοινώνει αυτός από το Instagram τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ. Last Year όμως καθώς την δουλειά του την «κλέβει» ο τρισκατάρατος Agent Leaks με την νέα αποκάλυψη με τον Ζαμπά.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Βασίλη του Δεκάρικου, αγαπητή φίλη και φίλε, τα skype έχουν πάρει φωτιά στην Σαλόνικα.

Σούσουρο μεγάλο έγινε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι. Ο Βασίλης ο Δεκάρικος ήταν εκεί (ή κάπου εκεί) και τα αφουγκραζόταν (Ουάου) τα πάντα!

Πως, ποιος, τι και γιατί (ωιμέ, σκηνή με δραματική μουσική). Δεύτερο «τρύπημα» από τον Agent Leaks και 2 στα 2 στις μεταγραφές του ΠΑΟΚ;;; Μετά τον Χατσερίντι και ο Ζαμπά;;; Απαράδεκτο (για πράκτορες σ.σ. σκηνή με Θου Βού)! Μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρουν πως ο διαβολεμένος Agent Leaks ήδη καταζητείται! Dead or Alive (σ.σ. λύσσα το έκανα…).

Όλες οι ημέτερες δυνάμεις στον αγώνα! Ο Βασίλης ο Δεκάρικος πιστός στον αγώνα, στέκεται δίπλα στον Giorgi και τους Giorgides του ΠΑΟΚ και ετοιμάζεται (χωρίς αμοιβή μάλιστα, αλλά για το καλό του ποδοσφαίρου, όπως ένα πράγμα η εξυγίανση) να αποκαλύψει το πρόσωπο που αυτή την στιγμή μετά τον Τσίπρα και τον Καμμένο είναι στην πιο μαύρη λίστα της Μακεδονίας (της ελληνικής κ. Πρωθυπουργε και κ. Υπουργέ, όχι της δική σας, της Βόρειας για την οποία ακόμη δεν έχει ψελλίσει λέξη ο επίσημος ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη που είναι «κολλητός» σας…).

Τύμπανα παρακαλώ, ο Βασίλης ο Δεκάρικος αποκαλύπτει… Look the photo!

Υ.Γ. Το φιλαράκι ντε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ