Γραμμένος : Δεν δίνει τα λεφτά στους διαιτητές για τα ματς κυπέλλου

Γραμμένος : Δεν δίνει τα λεφτά στους διαιτητές για τα ματς κυπέλλου

Οι ομάδες έχουν καταθέσει στην ΕΠΟ του Γραμμένου τις αμοιβές των διαιτητών για τα ματς του Κυπέλλου αλλά οι διαιτητές ακόμη τα περιμένουν...

Λεφτά ακούνε αλλά λεφτά δεν βλέπουν οι διαιτητές της Super League.

Μπορεί η γεν. γραμματέας της FIFA Φάτμα Σαμούρα να έθεσε ως όρο την εξόφληση των διαιτητών, βοηθών, παρατηρητών της Super League μέχρι τις 31 Ιουλίου για να μην υπάρξει θέμα Grexit αλλά ένα μήνα μετά την επιστολή, στους λογαριασμούς των διαιτητών δεν έχει μπει ούτε ευρώ.

Και αν το γεγονός ότι από το πρωτάθλημα τους οφείλεται ο μισός γύρος είναι μία φορά σκάνδαλο, το γεγονός ότι υπάρχουν οφειλές από τον Γενάρη του 2018 στο Κύπελλο Ελλάδας, από την προημιτελική φάση του θεσμού δηλαδή, είναι 100 φορές σκάνδαλο!

Ο Παράγκας έχει την εξήγηση: Στο πρωτάθλημα οι διαιτητές πληρώνονται από τη Super League που βάζει τα χρήματα στους λογαριασμούς των παικτών (όταν το θυμάται).

Στο Κύπελλο Ελλάδας όμως, ο κανονισμός έχει αλλάξει. Μέχρι πέρσι, οι διαιτητές του Κυπέλλου Ελλάδας αλλά και της Football League, έπαιρναν τα χρήματα από τη γηπεδούχο ομάδα πριν από την έναρξη του αγώνα. Χωρίς… λεφτά μάλιστα, ο κανονισμός ήταν σαφής: οι διαιτητές ήταν υποχρεωμένοι να μην αρχίσουν τους αγώνες. Γι’ αυτό και σε ορισμένα παιχνίδια είχε παρατηρηθεί το φαινόμενο να αρχίζουν με καθυστέρηση αφού οι γηπεδούχοι έψαχναν (κακώς) την τελευταία στιγμή να βρουν λεφτά.

Τι έγινε όμως, αυτός ο κανονισμός; Άλλαξε είναι η απάντηση.

Στο Κύπελλο Ελλάδας, οι γηπεδούχοι πρέπει να καταβάλουν στην ΕΠΟ τις αμοιβές των διαιτητών και μετά να δίνουν στους ρέφερι την απόδειξη, το καταθετήριο ότι έκαναν την πληρωμή.

Το καταθέτεις; Έχει καλώς, ο αγώνας γίνεται κανονικά. Δεν το καταθέτεις; Ο αγώνας δεν αρχίζει με υπαιτιότητα της ομάδας στην οποία της επιβάλλονται οι ποινές που προβλέπονται από τον ΚΑΠ.

Έτσι και έγινε στο φετινό Κύπελλο Ελλάδας. Μόνο που από τον Γενάρη κι έπειτα η Ομοσπονδία της εξυγίανσης, του δικού μας άνθρωπου Βαγγέλη Γραμμένου, ενώ έπαιρνε κανονικά τα λεφτά, στους λογαριασμούς των διαιτητών δεν έχει βάλει ούτε ευρώ!

Που είναι τα λεφτά των διαιτητών; Πότε θα μπουν; Γιατί δεν έχουν πληρωθεί οι διαιτητές που έχουν ήδη πληρώσει οι ομάδες;

Τι έχει να πει επί τούτου ο Μέλο Περέϊρα;

Η FIFA ενημερώθηκε για τις συγκεκριμένες οφειλές από την ΕΠΟ της εξυγίανσης;

Πότε θα καταβληθούν τα λεφτά και για το πρωτάθλημα της Super League αλλά και για το Κύπελλο Ελλάδας;

Ερωτήματα που απαιτούν απαντήσεις αλλά μάλλον δύσκολα θα τις πάρουν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ