Στοίχημα : Ώρα να πάρουμε και εμείς

Στοίχημα : Ώρα να πάρουμε και εμείς

Χθες ευχαριστηθήκαμε και στοιχηματικά. Εκτινάχθηκε η μπάνκα στο ματς της Αγγλίας.

Είδαμε τα παιχνιδάκια, πιάσαμε και τα στοιχήματα και όλα κύλησαν ωραία χθες. Αφού μέσα στο Σαββατοκύριακο οι μπουκ έχτισαν προϋπολογισμό μέχρι το… επόμενο Μουντιάλ ήρθε και η δική μας σειρά να πάρουμε κάτι.

Πέρασαν τα 2-3 γκολ και στον αγώνα του Βελγίου και της Αγγλίας και ο Κέιν με τον Λουκάκου έβαλαν από δύο γκολ. Και ένα να έβαζαν, αρκετό θα μας ήταν.

Να υπενθυμίσουμε κάτι που έχουμε να γράψουμε καιρό. Η πατρίδα του αθλητικού τζόγου είναι η Αγγλία. Μόνο στο 1-2-Χ του ανταλλακτηρίου έπεσαν 33 εκατομμύρια ευρώ! Δηλαδή έπεσε στη φωτιά κεφάλαιο που θα θύμισε το μεταγραφικό μπάτζετ των δύο τρίτων του ελληνικού πρωταθλήματος αθροιστικά! Δεν είναι μόνο αυτό. Καταφέραμε να δούμε ότι η αγορά του over / under 2,5 στο ίδιο ματς είχε φτάσει τα 4 εκατομμύρια ευρώ πριν ο Κέιν ανεβάσει το σκορ στο over. Φοβερά και ωραία πράγματα.

Πάμε στα σημερινά. Έχουμε την εντύπωση ότι οι αναλύσεις περιττεύουν. Η Κολομβία έχει τον Φαλκάο, τον Χάμες Ροντρίγκες, τον Κουαδράδο, τον Μουριέλ και ένα σωρό πολύ καλούς παίκτες και η Ιαπωνία στηρίζεται στον Χόντα, τον Καγκάβα, τον Ναγκατόμο και σε άλλους λεγεωνάριους. Ο Πέκερμαν είναι προπονητής των «καφετέρος» εδώ και έξι χρόνια και ο Νισίνο κάθεται στον πάγκο των «Σαμουράι» εδώ και δύο μήνες.

Στην Πολωνία με τη Σενεγάλη δεν εμπιστευόμαστε ούτε τη μία ούτε την άλλη. Οι Πολωνοί θα σκοράρουν αν αξιοποιήσουν τον Λεβαντόφσκι και οι Αφρικανοί το ίδιο αν ο Μανέ και οι υπόλοιποι επιπέδου Premier League και Championnat συμπαίκτες του κάνουν αυτό που συνηθίζουν. Το να σκοράρουν και οι δύο πληρώνει πολύ καλά.

Στο μεταξύ, ο πρώτος όμιλος περνά στη δεύτερη αγωνιστική του. Η Ρωσία χρειάζεται ένα βαθμό για να αγκαλιάσει την πρόκριση. Έχει και το …μαξιλαράκι των 5 γκολ με τη Σαουδική Αραβία. Με νίκη απειλεί την Ουρουγουάη για την πρωτιά. Η Αίγυπτος με ή χωρίς τον Σαλάχ, παίζει για την επιβίωσή της. Αμυντικά καλά τα πήγε κόντρα στη «Σελέστε». Αν παίξει και ο άτυχος του τελικού του Champions League θα ενισχυθεί και η επίθεσή της. Επιπλέον, ο βαθμός της ισοπαλίας την κρατά ζωντανή. Ρίσκο στο Χ2.

Και καλή μας τύχη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ