Χαμός με τον νέο πίνακα των διαιτητών

Χαμός με τον νέο πίνακα των διαιτητών

Ο Μέλο Περέϊρα έχει έτοιμα τα ονόματα. Για ποιους έχει ξεσπάσει πόλεμος ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

«Καυτός» αναμένεται να είναι ο Αύγουστος όσον αφορά τον νέο πίνακα διαιτησίας στο πρωτάθλημα της Super League.

Ο «Παράγκας» έμαθε ότι ο Μέλο Περέϊρα έχει έτοιμη τη λίστα αλλά δεν πρόκειται να την ανακοινώσει ακόμη αφού οι εκκρεμότητες είναι πολλές. Κατ’ αρχήν αναμένεται το τρίτο μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας από το εξωτερικό. Μάλιστα, όπως λέγεται, προορίζεται για πρόεδρος της ΚΕΔ, οπότε προκαλεί ερωτηματικά η βιασύνη του Πορτογάλου να φτιάξει τη λίστα που ενδεχομένως να μην τι δεχτεί ο ξένος που θα έρθει. Εκτός αν ο Μέλο, έχει τον τρόπο να την περάσει.

Επίσης, υπάρχει θέμα με τον αριθμό των ρέφερι. 23 έχουν μείνει στον πίνακα μετά την αποχώρηση Θάνου. Ακούγεται ότι θα φύγουν 8-10 ρέφερι αλλά ο αριθμός των διαιτητών θα φιξαριστεί μόλις αποφασιστεί τι θα γίνει με το VAR. Θα έχουν σχέση οι διαιτητές με το VAR ή όχι; Θα εμπλέκονται οι παρατηρητές ή όχι; Ερωτηματικά που πρέπει να απαντηθούν για να προκύψουν οι πίνακες που υπολογίζεται ότι θα είναι έτοιμοι στα μέσα Αυγούστου (η σέντρα έχει οριστεί για τις 25/8). Υπάρχει και το σεμινάριο αξιολόγησης που πρέπει να γίνει όπου δεν αποκλείεται να υπάρχουν απώλειες.

Παρασκηνιακά έχει ξεσπάσει κόντρα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ για πέντε διαιτητές: τον Σταύρο Μάνταλο, τον Γιώργο Κομίνη, τον Αλέξανδρο Κατσικογιάννη, τον Χαράλαμπο Καλογερόπουλο και τον Αρετόπουλο.

Λυτούς και δεμένους έχουν βάλει από την ΑΕΚ για να μείνουν οι συγκεκριμένοι ρέφερι στον πίνακα.

Ούτε να τους δουν ζωγραφιστούς δεν θέλουν στον ΠΑΟΚ.

Οι λόγοι γνωστοί: Ανεπιθύμητος στον «δικέφαλο» του βορρά ο πρώτος, τον αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ «πληρώνει» ο Κομίνης, το παιχνίδι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και τη συμπληρωματική έκθεση που έστειλε, ο Αρετόπουλος.

Για τον Καλογερόπουλο, από πέρσι ο Σαββίδης είχε πει ότι θα τον «τελειώσει». Το όνομα του Αλέξανδρου Κατσικογιάννη από την Ήπειρο, τέλος, δεν θα πρέπει να προκαλεί έκπληξη αφού ο πατέρας του ήταν διαιτητής επί εποχής Θωμά Μητρόπουλου και τώρα ο τελευταίος έχει πολύ καλές σχέσεις με τον «τίγρη».

Ποιος θα υπερισχύσει, Ιβάν ή «τίγρης»; Θα φανεί στο τέλος…..

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ