Στοίχημα : Φρενίτιδα Μουντιαλική

Στοίχημα : Φρενίτιδα Μουντιαλική

Ο τζίρος του εναρκτήριου αγώνα δείχνει τη δίψα του κόσμου για μπάλα και στοίχημα.

Τον πιάσαμε τον άσο της Ρωσίας χθες. Εμείς και το 65% του ποδοσφαιρικού πλανήτη. Και όταν μιλάμε για στοιχηματικό πλανήτη δεν χρησιμοποιούμε απλά μια φράση κλισέ. Την πραγματικότητα αναφέρουμε. Όλος ο κόσμος διψάει για μπάλα και στοίχημα. Αν εξαιρεθούν ορισμένα ματς τύπου τελικός Τσάμπιονς Λιγκ και άλλα, οι ποδοσφαιρόφιλοι έχουν να απολαύσουν ουσιαστική δράση από τα τέλη του Απρίλη. Ξεχάσαμε να βλέπουμε μπάλα τόσο καιρό και τώρα μας έχει πιάσει φρενίτιδα με το Μουντιάλ. Όχι γιατί θα παρακολουθήσουμε το θέαμα που δεν είδαμε ποτέ ξανά, αλλά γιατί ως γνήσιοι άνθρωποι του αθλήματος χαιρόμαστε με την δράση σε μια διοργάνωση σημείο αναφοράς για τον αθλητισμό και για τη ζωή του καθενός μας προσωπικά.

Θέλοντας και μη αυτό αποτυπώνεται και σε συζήτηση οικονομική. Άξιο αναφοράς ότι στη χθεσινή πρεμιέρα τινάχτηκε η μπάνκα στον αέρα. Παρά το γεγονός ότι για τα συνήθη στοιχηματικά δεδομένα το ματς έμοιαζε με στάνταρ από την… Α’ Ολλανδίας με φαβορί την …Άλκμααρ και αουτσάιντερ τη Ντε Γκράαφσαπ. Μεταξύ 1,35 και 1,45 κυμαινόταν ο άσος και παρά το γεγονός αυτός ο τζίρος μόνο στην αγορά του 1-2-Χ στο ανταλλακτήριο της betfair ξεπέρασε τα 5,2 εκατομμύρια ευρώ, μάλιστα πριν από την έναρξή του! Μέσω του Live άφησε πίσω τα 12 εκ. ευρώ στο 71’, οπότε διαμορφώθηκε το 3-0. Στην ίδια αγορά φυσικά! Φανταστείτε τι έγινε και στις υπόλοιπες περίπου 30 πανίσχυρες εταιρείες που δυστυχώς δεν ανακοινώνουν τζίρους.

3-0 είπαμε; Over δηλαδή. Περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ είχε πέσει στο πάνω /κάτω 2,5 με το under να προσεγγίζεται από το 60% του κεφαλαίου. Αυτό το χάσαμε. Περιμέναμε μεγαλύτερη αντίσταση από τους Σαουδάραβες που θύμιζαν σχολική ομάδα και μάλλον θα έχαναν ακόμα και από τη Ντε Γκράαφσαπ…

Τι κάνουμε σήμερα; Μέσα στις δύο προηγούμενες μέρες παρουσιάσαμε και τον πρώτο και το δεύτερο όμιλο. Η πρεμιέρα αυτών των δύο ολοκληρώνεται σήμερα.

Αναφορικά με το Αίγυπτος – Ουρουγουάη βασιζόμαστε στο απόγειο της ωριμότητας του Λουίς Σουάρες και του Καβάνι και δυσπιστούμε για την ετοιμότητα του Σαλάχ, ο οποίος μάλλον θα παίξει. Διπλό λοιπόν και σκόρερ (anytime) ένας από τους δύο ή και οι δύο προαναφερθέντες σπουδαίοι φορ.

Το Μαρόκο του Καρσελά με το Ιράν των Ανσαριφάρντ, Χατζισαφί και Μασούντ ουσιαστικά παίζουν τις ισχνές ελπίδες πρόκρισης ή αλλιώς τις πιθανότητες για την τιμητική τρίτη θέση του γκρουπ. Τιμητική είναι αφού αντίπαλοί τους ορίστηκαν η Ισπανία και η Πορτογαλία. Η ήττα θα φέρει προβλήματα, η νίκη θα βγάλει κόσμο στους δρόμους και η ισοπαλία απλά θα διατηρήσει το ενδιαφέρον για τη συνέχεια. Δεν περιμένουμε να ρισκάρει καμία από αυτές τις αμυντικογενείς και μαχητικές ομάδες. Ισοπαλία.

Τέλος, έχουμε ήδη εκφράσει τη θέση ότι η Ισπανία ίσως είναι υποψήφια για την απογοήτευση του Μουντιάλ. Απογοήτευση σημαίνει να μη φτάσει στα ημιτελικά. Τα δράματα με τον Λοπετέγκι ενισχύουν την σκέψη μας. Και οι γραμμές άμυνας του Φερνάντο Σάντος δεν είναι ποτέ εύκολο να διαπεραστούν. Χ1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ