Ο «εκβιασμός» του Βράνιες, οδηγεί τις εξελίξεις

Ο «εκβιασμός» του Βράνιες, οδηγεί τις εξελίξεις

Άντερλεχτ ή τα «διπλά» λεφτά. Αλλιώς το καλοκαίρι του ΄19 ορθάνοιχτος για ΠΑΟΚ ή... Ολυμπιακό! Αυτό είναι το μήνυμα στη διοίκηση της ΑΕΚ, που ούτως ή άλλως δεν έχει πρόβλημα να τον παραχωρήσει.

Ο χαρακτηρισμός «μυστήριο τρένο» ταιριάζει γάντι στον Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος εν’ ονόματι του χρήματος μπορεί την μία στιγμή να φιλάει το σήμα με τον δικέφαλο στο στήθος και να γίνεται ένα με τους φανατικούς φιλάθλους πανηγυρίζοντας κρατώντας πυρσούς, καπνογόνα και τραγουδώντας συνθήματα και την άλλη στιγμή να μην διστάζει να εκβιάζει την διοίκηση της ΑΕΚ λέγοντας ότι θα γίνει ο νέος… Χριστοδουλόπουλος.

Ο Σερβοβόσνιος κεντρικός αμυντικός πλησιάζει στα 29 και αν δει κάποιος την καριέρα του θα παρατηρήσει ότι δεν έχει καθίσει σε καμία ομάδα πάνω από ενάμισι χρόνο! Διάστημα που συμπληρώνει τώρα στην Ένωση. Τυχαίο; Δεν νομίζουμε… Δεν είναι οι τάσεις φυγής αλλά το κυνήγι του χρήματος. Ο Βράνιες συνέχεια επιδιώκει να αυξάνει τις αποδοχές του ακόμα και αν αλλάζει ομάδα μέσα στην ίδια χώρα. Το έχει κάνει δις και δεν θα είχε πρόβλημα να το επαναλάβει.

Στην ΑΕΚ γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο δυναμικός κεντρικός αμυντικός είναι έτοιμος να κάνει το οτιδήποτε χωρίς να υπολογίσει το κόστος. Όπως συνέβη και τον χειμώνα όταν στην διαμάχη του με την διοίκηση, η οποία δεν τον παραχωρούσε στην Αντερλεχτ, απουσίασε από προπόνηση ενώ αργότερα όταν πληροφορήθηκε ότι δεν βρίσκεται στο αρχικό σχήμα του Χιμένεθ πήρε τα πράγματα του και έφυγε από το ξενοδοχείο.

Ο Βράνιες διαμηνύει στο φιλικό του περιβάλλον πως αν δεν παραχωρηθεί τώρα στην Αντερλεχτ θα πρέπει να του γίνει διπλασιασμός των αποδοχών του (καθαρά χρήματα) διότι σε διαφορετική περίπτωση θα πάρει την εκδίκηση του και τον επόμενο Γενάρη, όταν θα έχει το δικαίωμα θα υπογράψει ως ελεύθερος στον Ολυμπιακό ως νέος Χριστοδουλόπουλος ή στον ΠΑΟΚ! Μάλιστα αναφέρει ότι γνωρίζει πολύ καλά ότι και οι δυο αυτές ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του.

Βέβαια ίσως έχει παραλείψει να πληροφορηθεί ότι τέτοιου είδους τακτικές δεν αρέσουν στον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος δεν το έχει σε τίποτα να τον στείλει στην… εξέδρα όπως έγινε με τον Ανέστη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ