Στοίχημα : Όπως το πάρετε

Στοίχημα : Όπως το πάρετε

Τα νέα δεδομένα στους τελικούς του μπάσκετ, το παράδοξο με τον επόμενο τελικό και λίγο Μουντιάλ.

Απογοητευτικός ήταν χθες ο Ολυμπιακός και ηττήθηκε με πολύ μεγάλη διαφορά, με αποτέλεσμα να μην περάσει ούτε το συντηρητικό διπλό +9,5. Κοιτάζουμε μπροστά, ακολουθώντας τις στοιχηματικές εταιρείες.

Τα νέα δεδομένα όσον αφορά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι λίγο πολύ αναμενόμενα με βάσει τα όσα βλέπαμε τις προηγούμενες μέρες. Πλέον είναι στην κρίση του καθενός να συμφωνήσει ή να διαφωνήσει.

Ο Παναθηναϊκός υπολογίζεται πλέον σαν κάτι παραπάνω από τεράστιο φαβορί. Στο 1,10 τοποθετήθηκε η απόδοση για να στεφθεί πρωταθλητής! Αν παραλληλίσουμε την περίπτωση του Ολυμπιακού με την ποδοσφαιρική Μπουντεσλίγκα, έχει τιμή σαν μικρομεσαίου φιλοξενούμενου της Μπάγερν στην Αρένα του Μονάχου. Στο 7,00 ορίζεται η απόδοσή του.

Για να στεφθεί πρωταθλητής ο ΠΑΟ, θα πρέπει ή να επιβεβαιώσει ξανά τη δύναμη της έδρας του στον πέμπτο τελικό ή να περάσει από το ΣΕΦ την Πέμπτη στον τέταρτο.

Αν οι «πράσινοι» νικήσουν σε λίγες μέρες στο Φάληρο, το 1,10 προφανώς και θα ανταποκρίνεται στη δυσκολία του να φτάσει στον τίτλο. Εκ του αποτελέσματος φυσικά. Όμως, όσοι ασχολούνται με το στοίχημα, έχουν την ιδιόμορφη υποχρέωση να μιλούν πριν από τα γεγονότα και όχι με την ασφάλεια που παρέχει η γνωστοποίηση του αποτελέσματος.

Και εδώ είναι το παράδοξο. Από τη στιγμή που η όντως πιο ορθολογική ομάδα του Πασκουάλ είναι τόσο μεγάλο φαβορί για την κορυφή στο φινάλε, πώς προσφέρεται ως αουτσάιντερ στο τέταρτο παιχνίδι στο «Ειρήνης και Φιλίας»; Οι αποδόσεις του επόμενου τελικού λένε Ολυμπιακός στο 1,75 και Παναθηναϊκός στο 2,15! Μάλιστα οι οσονούπω φιλοξενούμενοι έχουν δικά τους και τα χάντικαπ με βασικό όριο το 2,5!

Τώρα πώς ένα φαβορί του 1,10 σε δύο ματς γίνεται αουτσάιντερ του 2,15 για ένα αγώνα, ειλικρινά αδυνατεί ο …καμμένος να το εξηγήσει. Αν οι συνολικά υποδεέστεροι «ερυθρόλευκοι» καταφέρουν και κερδίσουν παραμεθαύριο ποιος θα εκπλαγεί; Και αν γίνει το 2-2, ποιος θα τολμήσει να ποντάρει σε σημείο στον πέμπτο τελικό που θα γίνει μάχη μέχρις εσχάτων;

Πλησιάζει το Μουντιάλ

Μ’ αυτά και μ’ αυτά ξεχάσαμε την κορυφαία διοργάνωση ολόκληρου του καλοκαιριού. Πλησιάζει το Μουντιάλ και μιλάμε για μπάσκετ κλπ. Ας δούμε τι λένε οι μπουκ για τους επικρατέστερους νικητές διοργάνωσης.

Η Βραζιλία δείχνει ποιοτικότατη, φρέσκια και ιδιαίτερα ορεξάτη. Είναι Νο 1 φαβορί σε τιμές κάτι παραπάνω από το 5,00. Οι Γερμανοί που κάθε άλλο παρά αποπνέουν υγεία και αισιοδοξία παραμένουν Νο 2, αλλά η απόστασή του από τη «Σελεσάο» μεγάλωσε. Γύρω από το 6,00 υπολογίζεται πλέον να τα καταφέρουν.

Στην τρίτη θέση των επικρατέστερων βρίσκεται η Ισπανία με τιμές πριν από το 7,50 και η Γαλλία έπεται στο πριν από το 8,00. Η πολυσυζητημένη Αργεντινή του Μέσι ίπταται στο 9, όντας στην πέμπτη θέση. Βέλγιο στο 12,00, Αγγλία στο 18, Πορτογαλία στο 24 και Ουρουγουάη στο 30,00 κλείνουν το χορό των επικρατέστερων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ