Στοίχημα : Πάει κανείς σε τελικό για να παραδοθεί;

Στοίχημα : Πάει κανείς σε τελικό για να παραδοθεί;

Στη σκιά της απώλειας του Παύλου Γιαννακόπουλου διεξάγεται ο τρίτος τελικός των play off.

Μετά το πόλο, έρχεται η σειρά του μπάσκετ. Στην υδατοσφαίριση ο Ολυμπιακός ήταν κάτι παραπάνω από συγκλονιστικός, κατέβαλε την υπερδύναμη Προ Ρέκο μέσα στο σπίτι της και όσοι πίστεψαν σε αυτή την εξέλιξη πληρώθηκαν το ποντάρισμα τους επί 3,80 (plus).

Απόψε αλλάζουμε άθλημα. Το κλίμα δεν θα μοιάζει τόσο με τους προηγούμενους τελικούς. Ο φανατισμός θα είναι δεδομένος, αλλά κανείς δεν μπορεί να φανταστεί κατά πόσο η ομάδα του Πασκουάλ θα επηρεαστεί από την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου. Δεν ήταν ένας απλός πρώην πρόεδρος, δεν ήταν ένας οποιοσδήποτε παράγοντας. Ήταν μέλος και ψυχή της ομάδας που βίωναν και ένιωθαν την παρουσία του όλοι στον Παναθηναϊκό.

Ήταν κάτι σαν τον Σάββα Θεοδωρίδη στον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό όσον αφορά στην αγάπη του για την ομάδα του, έστω και σε λιγότερο μαχητικό επίπεδο από το θρυλικό παλαίμαχο τερματοφύλακα και νυν αντιπρόεδρο της ΠΑΕ. Φυσικά από τότε που άφησε την προεδρεία. Νωρίτερα ήταν και αυτός μέσα σε όλα, ακόμα και στο παρκέ…

Το γεγονός αυτό λίγο έως πολύ θα επηρεάσει το πράσινο στρατόπεδο. Θα παίξουν για να κερδίσουν για τον Παύλο ή θα βαρύνουν από την απώλεια;

Το στοιχηματικό κοινό σε συνδυασμό με τις κινήσεις των απανταχού εταιρειών ρίχνουν όλοι μαζί τον άσο. Ακόμα και στο 1,20 τον βλέπουμε (ΟΠΑΠ). Το διπλό του Ολυμπιακού ίπταται στο 3,15 (ΟΠΑΠ) και ανεβαίνει ακόμα πιο ψηλά στο διαδίκτυο.

Πέφτει μέχρι και ο άσος στο ημίχρονο.

Αφού συμβαίνουν όλα τα παραπάνω, εύλογα ανεβαίνουν ψηλά και τα χάντικαπ. Το πρώτο πλεονέκτημα ορίζεται στο 7,5 και είναι υπέρ του Ολυμπιακού. Αν δηλαδή οι «ερυθρόλευκοι» ηττηθούν με 7 πόντους το ματς κατακυρώνεται ως διπλό (στο 1,75 βέβαια στην κεντρική στοιχηματική εταιρεία της Ελλάδας).

Ο …καμμένος αναρωτιέται. Υπάρχει περίπτωση να διεξάγεται τελικός και ο ένας εκ των δύο φιναλίστ να πάει στο γήπεδο για να παραδοθεί;

Και με αυτή τη σκέψη ως βάση θα ποντάρει στο Ολυμπιακός +9,5 στο διαδίκτυο, στοίχημα που το βρίσκουμε εύκολα στο 1,75 (στις ελληνικές διαδικτυακές). Αυτή είναι η πρότασή μας, αποφεύγοντας τις «σκέτες» νίκες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ