ΠΑΟΚ : Δεν του… Κάτσε

ΠΑΟΚ : Δεν του… Κάτσε

Στην έξοδο από τον ΠΑΟΚ ο Κάτσε που δεν κατάφερε να πείσει ούτε τον Λουτσέσκου και έχει να παίξει σχεδόν δύο μήνες

Θα έχετε καταλάβει ότι μ’ αρέσει να μιλάω με ονόματα και να μην μένω σε γενικόλογα. Όταν την προηγούμενη εβδομάδα ο Λούμπος Μίχελς αναφερόταν σε αποχωρήσεις που θα υπάρξουν τον Γενάρη από τον ΠΑΟΚ, δεν θέλησε να δώσει διευθύνσεις και ονόματα.

Φυσικά το έκανε για να μην διαταράξει το καλό κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας και το βρίσκω λογικό από την μία αφού για τον επόμενο ενάμισι μήνα θα έχανε όσους παίκτες έλεγε ότι δεν υπολογίζονται. Από την άλλη όμως πιστεύω ότι οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν καλύτερα για ποιον χτυπάει η καμπάνα.

Στην προκειμένη περίπτωση αναφέρομαι κυρίως στον Εργκους Κάτσε. Του Αλβανού μέσου δεν του… κάτσε ούτε με τον Ράζβαν Λουτσέσκου και απ’ ότι μαθαίνω ορισμένα καλά φιλαράκια μου, από τας Ευρώπας, έχουν ενημερωθεί να ψάξουν να του βρουν ομάδα ενόψει Ιανουαρίου για να φύγει ως δανεικός. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής που έχει συμβόλαιο μέχρι τον καλοκαίρι του 2020, είχε φύγει και το πρώτο εξάμηνο της περσινής σεζόν με προορισμό την Βικτόρια Πλζεν.

Φέτος ξεκίνησε βασικός στα τρία από τα τέσσερα πρώτα ματς του πρωταθλήματος και αγνοείται από τις 16 Σεπτεμβρίου… Ο Ρουμάνος τεχνικός προτιμάει τους Μαουρίτσιο, Τσίμιροτ για το αρχικό σχήμα ενώ και ο Σάκχοφ που βρισκόταν σε δεινή θέση στο τέλος Αυγούστου, με σκληρή δουλειά τον ξεπέρασε…

Αυτή η μαύρη λίστα του δικεφάλου περιλαμβάνει και άλλα ονόματα, στα οποία θα αναφερθούμε τις επόμενες μέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ