Αποκάλυψη: Ο Ανιγκό βλέπει και Ντιακιτέ για τον Πανιώνιο

Αποκάλυψη: Ο Ανιγκό βλέπει και Ντιακιτέ για τον Πανιώνιο

Στην λίστα του Γάλλου προπονητή βρίσκεται ο κεντρικός αμυντικός της Καλλιθέας και πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού!

Η άφιξη του Ζοζέ Ανιγκό στη Νέα Σμύρνη φέρνει και στροφή στα μεταγραφικά πλάνα από το Ιράν στην Γαλλία. Στον Πανιώνιο αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και εφόσον πάρουν την άδεια για μεταγραφές θα κινηθούν σε… ρηχά νερά.

Μικρά συμβόλαια και επενδύσεις σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, τους οποίους θα θέλουν να πουλήσουν στο μέλλον. Φυσικά στην ομάδα θα πρέπει να υπάρχουν και κάποιοι έμπειροι ποδοσφαιριστές για να καθοδηγούν τους πιτσιρικάδες. Ενας από αυτούς θα είναι ο αρχηγός Παναγιώτης Κόρμπος ενώ αυτός που θα κληθεί να βοηθήσει στην προσαρμογή των νεαρών γαλλόφωνων πιτσιρικάδων δεν αποκλείεται να είναι ο Ντρίσα Ντιακιτέ.

Αν το όνομα του σας θυμίζει κάτι είναι επειδή τον θυμάστε από το σύντομο (10 ματς) πέρασμα του από τον Ολυμπιακό την σεζόν 2012/13 ενώ το τελευταίο ενάμισι χρόνο αγωνιζόταν στην Καλλιθέα. Μέχρι το καλοκαίρι του 2015, έπαιζε στην πρώτη κατηγορία της Γαλλίας με την Μπαστιά και ήταν βασικό στέλεχος της Εθνικής Μάλι!

Στα 33 και κάτι πλέον, από αμυντικό χαφ έχει γυρίσει και παίζει ως κεντρικός αμυντικός και στο φετινό ρόστερ της Καλλιθέας ξεχώριζε σαν την μύγα μέσα στο γάλα. Διατηρεί πολύ καλή σχέση με τον Ανιγκό και δεν αποκλείεται να κληθεί να ακολουθήσει την προετοιμασία για να φανεί αν μπορεί να βοηθήσει ή όχι τον Πανιώνιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ