Προτάθηκε ο αδερφός του Πογκμπά στην ΑΕΚ! (pic, vid)

Προτάθηκε ο αδερφός του Πογκμπά στην ΑΕΚ! (pic, vid)

Το όνομα του 27χρονου κεντρικού αμυντικού, Φλορεντίν Πογκμπά, βρίσκεται στα χέρια του Νίκου Λυμπερόπουλου ως εναλλακτική λύση, για την πιθανή πώληση του Βράνιες.

Η Αντερλεχτ έχει ήδη ενεργοποιηθεί ξανά για την περίπτωση του Ογκνιεν Βράνιες. Μέσα στις επόμενες ημέρες, μάλιστα, οι ιθύνοντες του συλλόγου των Βρυξελλών της θα σχηματίσουν την οριστική λίστα, θέτοντας τους υποψήφιους στόχους τους σε σειρά προτεραιότητας. Με τους Βέλγους, ωστόσο, να υποστηρίζουν ότι ο Βόσνιος στόπερ της ΑΕΚ είναι το προφίλ του παίκτη που αναζητά ο τεχνικός τους, Χέιν Βανχέζεμπρουκ.

Στην Ενωση έχουν αφήσει για λίγο στην άκρη την άμυνα, καθώς πρώτα θέλουν να κάνουν την προσπάθειά τους να διατηρήσουν τον Βράνιες στο ρόστερ. Κάτι πολύ πιο «εύκολο» μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και την αποχώρηση του Μανόλο Χιμένεθ, με τον οποίο ο Βόσνιος στόπερ βρισκόταν σε ευθεία διαμάχη. Παρά ταύτα, εάν δεν βρεθεί χρυσή τομή, τότε θα τεθεί επί τάπητος θέμα παραχώρησης. Με τον Λυμπερόπουλο να έχει ήδη αρκετά ονόματα στα χέρια του ως πιθανούς αντικαταστάτες.

Εκτός του δεδομένου ενδιαφέροντος της Ενωσης για τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη, που αυτή τη στιγμή δεν έχει εξέλιξη, στους Κιτρινόμαυρους προτάθηκε και ένας ποδοσφαιριστής με επίθετο παγκόσμιας εμβέλειας. Ο λόγος για τον Φλορεντίν Πογκμπά. Αδερφό του αστέρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και παίκτη με σημαντική εμπειρία από το Σαμπιονά.

Ο 27χρονος αριστεροπόδαρος πρώην στόπερ της Σεντ-Ετιέν και νυν της Γκεντσλερμπιρλιγκί (υπέγραψε τον Ιανουάριο στους Τούρκους έως το 2019), είναι παίκτης που ταιριάζει πολύ στο στιλ του Βράνιες, καθώς είναι πολύ δυναμικός, σκληρός, αλλά και αρκετά γρήγορος για το ύψος του (1,89 μ.). Με την περίπτωσή του να βρίσκεται στα χέρια του Λυμπερόπουλου και του Μαρίνου Ουζουνίδη και να περιμένει προς… αξιοποίηση, εάν (και μόλις) προκύψει θέμα αποχώρησης του Βράνιες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ