Στοίχημα : Και όλα πάλι από την αρχή

Στοίχημα : Και όλα πάλι από την αρχή

Η αμφιβολία που εκφράσαμε χθες επιβεβαιώθηκε και πλέον όλα… τούμπα.

Θα μας βγάλουν την …ψυχή αυτοί οι τελικοί των play off του μπάσκετ. Κάθε μέρα κάτι συμβαίνει σε επίπεδο ρεπορτάζ. Φυσιολογικό αυτό. Για τελικούς μιλάμε. Κάθε μέρα όμως συμβαίνει κάτι και σε στοιχηματικό επίπεδο και αυτό δεν είναι και το πιο συνηθισμένο γεγονός στον κόσμο.

Ας δούμε τα πράγματα με αφετηρία τη χθεσινή Πέμπτη. Ο Ολυμπιακός προερχόταν από μεγάλη νίκη στο ΟΑΚΑ, η οποία έφερε τα πάνω κάτω στις αποδόσεις και από εκεί που οι «ερυθρόλευκοι» λογίζονταν ως μεγάλο αουτσάιντερ, μετατράπηκαν σε φαβορί.

Φαβορί τον έδιναν και οι στοιχηματικές εταιρείες στον δεύτερο τελικό. Όμως, όπως σημειώσαμε, η απόδοση του άσου ανέβαινε συνέχεια και έπεφτε αυτή του διπλού. Αυτόματα δημιουργήθηκαν αμφιβολίες που τις σημειώσαμε επίσης και επιβεβαιώθηκαν και στο παρκέ του ΣΕΦ. Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1.

Και όλα πάλι άλλαξαν. Επικρατέστερος νικητής διοργάνωσης ο ΠΑΟ. Όχι στο 2,25 που κυμαινόταν μέχρι χθες. Στο 1,25 έπεσε. Και ο Ολυμπιακός δεν εμφανίζεται πλέον στο 1,75, αλλά στο 3,90 και βάλε!

Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του και συμφωνεί ή διαφωνεί με αυτές τις αποδόσεις. Ο …καμμένος λέει ότι έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, το καλύτερο θα ήταν να ποντάρει κανείς στο εκάστοτε αουτσάιντερ και να περιμένει νίκη του για να κάνει cash out. Ώστε στο επόμενο παιχνίδι να ποντάρει στο άλλο αουτσάιντερ για να ξανακάνει το ίδιο.

Ας μιλάμε όμως για τους αγώνες την ημέρα που διεξάγονται και όχι νωρίτερα.

Δεύτερο φαβορί στο πόλο

Στο μεταξύ, υπάρχει σε εξέλιξη και Final 8 στο Champions League του πόλο. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το βράδυ τη Μπαρτσελονέτα για τα ημιτελικά και η απόδοσή του φτάνει στο 1,90 έναντι 2,60 των Καταλανών.

Όσο για τον πρωταθλητή Ευρώπης, πρώτη επικρατέστερη είναι η Προ Ρέκο (διοργανώνει και την τελική φάση της διοργάνωσης) με 1,45-1,50 και δεύτερο ο Ολυμπιακός με 4,5-5,00. Μάλλον ποντάρουν πολύ στην έδρα οι απανταχού πάροχοι στοιχήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ