Στοίχημα : Πώς αλλάζουν οι καιροί

Στοίχημα : Πώς αλλάζουν οι καιροί

Φαβορί ο Ολυμπιακός σήμερα και τα στοιχήματα με τα χάντικαπ αφορούν στον Παναθηναϊκό, αλλά…

Τεράστια η νίκη των «ερυθρόλευκων» την περασμένη Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Άλλαξε άρδην τα δεδομένα στη μάχη του μπασκετικού τίτλου και στο δικό μας το κομμάτι ενδιαφέροντος έφερε τα πάνω – κάτω και στις αποδόσεις. Ξαφνικά ο Ολυμπιακός από εκεί που ήταν μεγάλο αουτσάιντερ έγινε κανονικό φαβορί (1,70 για να στεφθεί πρωταθλητής έναντι 2,25 των αντιπάλων του).

Από τη στιγμή που σημειώθηκε αυτή αλλαγή, ήταν επόμενο να δούμε άλλης …φάσης αποδόσεις στο δεύτερο τελικό. Τη νύχτα της Πέμπτης οι Πειραιώτες προσφέρονταν στο 1,52 σε ποντάρισμα απλής νίκης και στο 1,75 να κερδίσουν με διαφορά τριών πόντων (+2,5 υπέρ του Παναθηναϊκού που από μόνος του προσφέρεται στο 2,02). Μιλάμε για το κουπόνι της βασικής παρόχου στοιχήματος στην Ελλάδα.

Όμως, η τιμή του άσου ήταν χαμηλότερη. Και ανέβηκε. Όπως και η τιμή του διπλού που κόντυνε.

Μια ματιά στις υπόλοιπες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και σε άλλες του εξωτερικού δείχνει κινητικότητα προς το διπλό. Ο άσος φτάνει μέχρι και το 1,70 και το διπλό εμφανίζεται μεταξύ 2,50 και 2,20.

Ασυμφωνία. Κάποιοι έχουν μπερδευτεί από τις μεταπτώσεις στην εικόνα των ομάδων και δεν μπορούν να υποτιμήσουν τις δυνατότητες καμίας. Πλέον. Γι’ αυτό και το ζήτημα «σημείο» στο δεύτερο τελικό είναι ως ένα βαθμό γρίφος. Ή μάλλον δίλημμα. Θα συνεχίσει ο Ολυμπιακός στον ίδιο ρυθμό και θα κάνει το 2-0 ή η αντίδραση του ΠΑΟ θα είναι δυναμική;

Όλα μπορούν να συμβούν. Γι’ αυτό ειδικά σήμερα θα αφήσουμε στην άκρη τα σημεία και θα κινηθούμε με τους πόντους. Όπως στα γκολ στο ποδόσφαιρο. Το όριο του under /over είναι το 146,5. Ένα σκορ για παράδειγμα 74-73 μας δίνει το Over και πληρώνει επί 1,75.

Και αυτό θα κάνουμε χωρίς να αγχωθούμε περισσότερο για το πιο κρίσιμο παιχνίδι της σειράς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ