Η επιλογή Δώνη, κλείνει την πόρτα του Ιβάν

Η επιλογή Δώνη, κλείνει την πόρτα του Ιβάν

Πως η επιλογή του Έλληνα τεχνικού από τον Παναθηναϊκό, αλλάζει τις… διαθέσεις του ΠΑΟΚ.

Δεν έχουν περάσει δα και τόσα χρόνια, ώστε να μην μπορεί κάποιος να θυμάται τα αυτονόητα. Τον τρόπο με τον οποίο έφυγε ο Γιώργος Δώνης από τον ΠΑΟΚ και κυρίως τον επίλογο της σχέσης εκείνης που πέρασε από σαράντα κύματα. Περασμένα… ξεχασμένα είπατε; Λάθος και μάλιστα με αποδείξεις. Ατζέντηδες που γνωρίζουν καλά τη «γεωγραφία» αλλά και την «πολιτική» της Σούπερ Λιγκ, υποστηρίζουν πως ο Ιβάν Σαββίδης κάθε άλλο παρά με καλό μάτι είδε την επιλογή του Παναθηναϊκού που «εγώ τον έσωσα» όπως είπε εκείνο το βράδυ στη πίστα της Πάολα.

Αν του πέφτει λόγος του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ; Προφανώς και όχι, ούτε φυσικά ο ίδιος διεκδικεί τέτοιο ρόλο. Ο ΠΑΟΚ όμως τον Παναθηναϊκό τον Γενάρη τον βοήθησε, παρότι οι σχέσεις με τον Αλαφούζο δεν ήταν οι καλύτερες. Και τον βοήθησε με δύο «δανεικούς» ποδοσφαιριστές (Κάτσε, Μυστακίδης) που οι Πράσινοι καίγονται να τους διατηρήσουν στο ρόστερ τους την επόμενη σεζόν. Η ΑΕΚ είχε δηλώσει δημόσια πως δεν θα πειράξει το… πράσινο ρόστερ, αλλά πήρε τον Χουλτ. Ο ΠΑΟΚ έκανε δύο μεγάλες προτάσεις για τον Μολέδο και τον Κουρμπέλη, δεν προέκυψε χάπι-εντ αλλά έκανε μια κίνηση που έδειξε με κάποιο τρόπο ότι σεβάστηκε και τις συνομιλίες και την πρόθεση του Παναθηναϊκού.

Λένε λοιπόν οι ατζέντηδες που ξέρουν πως τώρα που υπάρχει στη μέση ο Δώνης, ο Ιβάν αποκλείεται να συναινέσει για την επέκταση των δύο δανεισμών. Λένε ακόμη πως ακόμη και παιδιά άλλα της ομάδας, που υπό άλλες συνθήκες θα έμεναν ελεύθεροι δεν θα μείνουν. Ακριβώς για να μην καταλήξουν στον Παναθηναϊκό.

Ο Δώνης έχει επιδιώξει να ρίξει γέφυρες. Υπήρχε για παράδειγμα πριν κανά χρόνο μια συνέντευξη του σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης που έμοιαζε προς αυτή την κατεύθυνση: «Εντάξει δεν έφυγα με τον καλύτερο τρόπο από τον ΠΑΟΚ, ούτε από την δική μου μεριά, ούτε από την δική τους. Με τον ΠΑΟΚ ποτέ δεν καθίσαμε σε ένα τραπέζι να τα βρούμε. Συνήθως δεν παρουσιάζονται τα σωστά στοιχεία. Εγώ άλλαξα το συμβόλαιο μου στον ΠΑΟΚ, δυο φορές. Μου ζήτησε ο πρόεδρος να δείξω την αγάπη μου προς τον ΠΑΟΚ και του είπα να κάνει ότι θέλει. Το εκτίμησε αυτό, με αγκάλιασε αλλά όταν ήρθε ο αποκλεισμός από την Τρίπολη, ποτέ δεν καθίσαμε σε ένα τραπέζι. Υπήρχε μια αποζημίωση στο συμβόλαιο μου, 200.000 ευρώ, κάναμε μια συμφωνία  με τον κ.Βρύζα για να την μειώσουμε 25%, αλλά ο κ.Σαββίδης το είχε πάρει εγωιστικά και δεν το αποδέχτηκε και πήγαμε στα δικαστήρια. Γράφανε ότι πήρα 800.000 ευρώ αποζημίωση,  αλλά πως θα έπαιρνα τόσα λεφτά , όταν το συμβόλαιο μου ήταν 340.000 ευρώ; Αυτό ήταν το συμβόλαιο μου στον ΠΑΟΚ. Όταν πήγα στο ΑΠΟΕΛ ήμουν υποχρεωμένος να επιστρέψω  το συμβόλαιο μου στον ΠΑΟΚ . Εγώ πήρα νταμπλ με τον ΑΠΟΕΛ και τα χρήματα αυτά γύρισαν στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ από μένα δηλαδή έχασε 80.000 ευρώ…» είχε πει μεταξύ άλλων, τότε.

Αν επιβεβαιωθούν οι… προφήτες; Θα το δούμε άμεσα!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ