Εναλλακτικό πλάνο Ουζουνίδη με Λουτσιάνο για την ΑΕΚ!

Εναλλακτικό πλάνο Ουζουνίδη με Λουτσιάνο για την ΑΕΚ!

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός που έμεινε πριν λίγες ημέρες ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, παραμένει στο μυαλό του Ουζουνίδη και για την ΑΕΚ.

Στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας λύθηκε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό. Και ήδη τα σενάρια για το μέλλον του ξεκίνησαν. Ο λόγος, βεβαίως, για τον Λουτσιάνο Ντα Ρότσα Νέβες. Τον 25χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό και μεγάλο άτυχο της περσινής χρονιάς στο Τριφύλλι.

Το 600άρι που προέβλεπε το ετήσιο συμβόλαιό του ήταν πολύ βαρύ για τον ευρισκόμενο σε καθεστώς σκληρού μνημονίου Παναθηναϊκό και για αυτό λύθηκε. Μετά από μόλις 14 ματς, όπου ωστόσο πρόλαβε να πετύχει 2 γκολ και να βγάλει 3 ασίστ! Δείχνοντας ότι η ποιότητα και η ικανότητα στο σκοράρισμα και τη δημιουργία δεν του λείπουν. Αλλά ότι η (κακή του η) τύχη, στέρησε από τον Παναθηναϊκό ίσως τον καλύτερο παίκτη του ρόστερ του.

Μας τελείωσε, όμως, ο Παναθηναϊκός. Πάμε τώρα στην επόμενη ημέρα. Η οποία βρίσκει τον 25χρονο ταλαντούχο επιθετικό, ελεύθερο να αναζητήσει την επόμενη ομάδα της καριέρας του. Με τις προτάσεις να μην είναι λίγες. Ηδη οι Βραζιλιάνικες ομάδες «ενοχλούν» διαρκώς τον εκπρόσωπό του και ζητούν να τον αποκτήσουν «εδώ και τώρα». Καθώς δεν ξεχνούν τις σπουδαίες εμφανίσεις του με την Κορίνθιανς, τη Λεγκανές, αλλά και το γεγονός ότι προ τριετίας είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ των Παναμερικανικών Αγώνων για ομάδες Κ23, με 5 γκολ σε 6 αγώνες!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, δεν τον ξεχνάει ούτε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο οποίος δεν κρύβει την καλή άποψη που έχει για τον πρώην παίκτη του. Εναν παίκτη που ο ίδιος επέλεξε το περασμένο καλοκαίρι και επέμεινε για εβδομάδες για την απόκτησή του, καθώς τον θεωρούσε τον παίκτη που θα γινόταν ο ηγέτης του Παναθηναϊκού. Ωστόσο η ρήξη πρόσθιου χιαστού του περασμένου Σεπτεμβρίου, δεν επέτρεψε στον Ελληνα τεχνικό να αναδείξει το ταλέντο του «κελεπουριού του».

Τώρα, με τον Ουζουνίδη στην ΑΕΚ, ο Βραζιλιάνος είναι πάλι στο προσκήνιο. Αυτή τη φορά για την Ενωση. Στην οποία προτάθηκε ως ελεύθερος και περιμένει απάντηση. Οντας, πλέον, υγιής και έτοιμος να παίξει το ποδόσφαιρο που ξέρει. Αλλά και να δώσει λύσεις, ως ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να παίξει εύκολα σε όλες τις θέσεις τις.

Μάλιστα, αν και το όνομά του δεν είναι προτεραιότητα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι εάν η ΑΕΚ δεν βγάλει άκρη με τους παίκτες που έχει στις πάνω θέσεις της λίστας της, τότε ο Μαρίνος ξέρει πού θα βρει «ποιοτική λύση για την επίθεση». Εκτός κι αν έως τότε ο Λουτσιάνο έχει βρει «μαύρο χρυσό» ή εάν το ενδιαφέρον των Λέγκια Βαρσοβίας, Λεβάντε και Αλαβές, μετατραπεί σε επίσημη πρόταση.

https://www.youtube.com/watch?v=YQaVvsfAGrQ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ