Στοίχημα : Ήταν κάποτε ένα μεγάλο φαβορί που έγινε αουτσάιντερ

Στοίχημα : Ήταν κάποτε ένα μεγάλο φαβορί που έγινε αουτσάιντερ

Το σπάσιμο της «πράσινης» έδρας έφερε τα πάνω κάτω στις αποδόσεις του πρωταθλητή στο μπάσκετ. Γερό ταμείο πήγαμε.

Καιρό έχουμε να απολαύσουμε δυνατό ταμείο. Βασικά δεν ποντάρουμε πλέον συχνά γιατί δεν κινείται φύλλο στο ποδόσφαιρο. Και όταν δεν κινείται φύλλο, ο πολύς ο κόσμος δεν παίζει στοίχημα.

Το καλύτερο και το πλέον ενδεδειγμένο λοιπόν, είναι να πηγαίνουμε για να πάρουμε λεφτά τις μέρες που ασχολείται με το τζόγο πλήθος φιλάθλων. Χθες το καταφέραμε. Ο Ολυμπιακός κέρδισε και εμείς πήγαμε ταμείο με δύο στοιχήματα. Με το διπλό μαζί με πλεονέκτημα +9,5 (1,60) και το διπλό με χάντικαπ +5,5 που πλήρωνε 2,05 στο διαδίκτυο.

Παράλληλα είχαμε ενημερώσει πως όσον αφορά το νικητή διοργάνωσης, ο Παναθηναϊκός είχε απόδοση αδιαφιλονίκητου φαβορί. Στο 1,26 δινόταν και ο Ολυμπιακός στο 3,80.

Πλέον άλλαξαν τα πάντα. Οι «ερυθρόλευκοι» τα πήγαν καταπληκτικά, νίκησαν και έσπασαν το πλεονέκτημα της έδρας. Και αφού έφεραν τα πάνω κάτω σε αγωνιστικό κομμάτι, ήταν επόμενο να τα φέρουν και σε στοιχηματικό.

Πλέον το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου είναι ο Ολυμπιακός με 1,70 και αουτσάιντερ ο ΠΑΟ με 2,15. Θέλει προσοχή πάντως η ανάγνωση των τιμών. Οι παίκτες του Σφαιρόπουλου είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά όχι σε επίπεδα εξευτελιστικά όπως συνέβαινε στην πρότερη κατάσταση. Και το 2,15 δείχνει ότι δεν έχουν βγάλει έξω από το παιχνίδι την ομάδα του Πασκουάλ.

Παρακολουθούμε καθημερινά τα δρώμενα και σας τα παρουσιάζουμε. Κοντά σ’ αυτά ας κάνουμε λόγο και για την αγαπημένη μας συνήθεια. Ο τζίρος του χθεσινού πρώτου τελικού σε επίπεδο αποτελέσματος (άσος ή διπλό η αλλιώς σκέτη νίκη) έφτασε τις 150.000 ευρώ στο ανταλλακτήριο της betfair. Χώρια τις αγορές με τα πλεονεκτήματα, τα Over / under και τα στοιχήματα ανά περίοδο.

Την ώρα του διεξαγόταν ο αγώνας αυτός, περισσότερα χρήματα είχε μόνο το διεθνές φιλικό της μουντιαλικής Κόστα Ρίκα με τη Βόρειο Ιρλανδία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ