Ο Τζακ, η FIFA και η τρύπα στην ΕΠΟ

Ο Τζακ, η FIFA και η τρύπα στην ΕΠΟ

Στο λογιστήριο της Ομοσπονδίας έψαχναν,  έψαχναν, αλλά τελικά βρήκαν σε ποιόν… πήγαν τα λεφτά που έλειπαν από το ταμείο.

Τον Δημήτρη Χορν στην ταινία «Μια ζωή την έχουμε» που είχε βρει πλεόνασμα 1.101.101,10 δραχμές στο ταμείο της εταιρείας του, τον θυμάστε; Παρόμοιες στιγμές έζησαν τις τελευταίες ημέρες στο λογιστήριο της ΕΠΟ, από την ανάποδη όμως. Αντί για πλεόνασμα, τρύπα υπήρχε και έψαχναν να βρουν που οφείλεται;

Και το κατάφεραν: Ιάκωβος Φιλιππούσης ήταν ο… υπεύθυνος. Όχι, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ομοσπονδίας (την οποία επικοινωνιακή πολιτική η FIFA χαρακτήρισε πρόσφατα «αποτυχημένη» αλλά ο ίδιος εξακολουθεί να παίρνει 7.000 ευρώ τον μήνα) δεν είπε να το… γλεντήσει με τα λεφτά που έλειπαν από το ταμείο (δεν χρειάζεται άλλωστε με τέτοιο παχυλό μισθό), όπως έγινε στην ταινία.

Καμία σχέση. Απλά τα λεφτά που έλειπαν αφορούσαν τον μισθό του. Συγκεκριμένα τον μισθό του επί εποχής ΠΔΕ: από τον Νοέμβριο του 2016 μέχρι τον Αύγουστο του 2017. Μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ ήταν η τρύπα και η άκρη τελικά βρέθηκε. Αφορούσαν τον μισθό του Τζακ τον οποίο υποτίθεται ότι πλήρωνε η FIFΑ (έτσι είχε ανακοινώσει) η οποία τον είχε προσλάβει ως «εξωτερικό σύμβουλο» της ΠΔΕ: τον άνθρωπο δηλαδή, που θα αποτελούσε τα «μάτια» της Ομοσπονδίας στο Πάρκο Γουδή (άλλο αν στη συνέχεια πήρε προαγωγή και μονιμοποιήθηκε).

Η ΕΠΟ λοιπόν, πλήρωνε το διάστημα αυτό κανονικά τον Ιάκωβο Φιλιππούση αλλά τα λεφτά δεν ήρθαν από τη FIFA εξ’ ου και η τρύπα.

Προκύπτουν λοιπόν, ορισμένα αθώα ερωτήματα:

– Γιατί τα λεφτά δεν ήρθαν από την Παγκόσμια Ομοσπονδία;
– Μήπως τον Ιάκωβο Φιλιππούση και τα υπόλοιπα μέλη της ΠΔΕ δεν τα πλήρωνε η FIFA αλλά η ΕΠΟ;
– Τι συμβαίνει με τους υπόλοιπους υπάλληλους της Ομοσπονδίας που έχει επιβάλει με το έτσι θέλω η Παγκόσμια Ομοσπονδία, ακόμη και τώρα, επί διοίκησης Γραμμένου; Μήπως και αυτούς τους πληρώνει η ΕΠΟ;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ