Η ΕΠΟ σκέφτεται αλλαγές στους εθνικούς προπονητές!

Η ΕΠΟ σκέφτεται αλλαγές στους εθνικούς προπονητές!

Λήγουν τα συμβόλαια των εθνικών Προπονητών Νικοπολίδη, Γκούμα, Γεωργόπουλου, συζητήσεις στην Ομοσπονδία για Μπασινά και... Τσιάρτα!

Αλλαγές είναι πιθανό να υπάρξουν το επόμενο διάστημα στους πάγκους των «μικρών» εθνικών ομάδων. Στις 30 Ιουνίου λήγουν τα συμβόλαια των προπονητών των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων (πλην Σκίμπε). Και ήδη η «νέα» ΕΠΟ του Βαγγέλη Γραμμένου, εξετάζει την παρουσία νέων προσώπων στους πάγκους. Επιδιώκοντας να δώσει ευκαιρίες στα «δικά της» παιδιά ή τέλος πάντων σε άλλα πρόσωπα, που προωθούνται από διαφορετικά «κέντρα εξουσίας».

Ετσι, οι θέσεις των Αντώνη Νικοπολίδη (Εθνική Ελπίδων) και Γιάννη Γκούμα (Εθνική Νέων) θεωρούνται εξαιρετικά επισφαλείς, ενώ στο κάδρο βρίσκεται και ο Βασίλης Γεωργόπουλος (Εθνική Παίδων), στο πλαίσιο των γενικότερων αλλαγών στις οποίες σκέφτονται να προβούν οι παράγοντες της «εξυγίανσης». Το εντυπωσιακό, μάλιστα, είναι ότι δύο από τα ονόματα που διέρρευσαν ως πιθανοί αντικαταστάτες τους, δεν έχουν εργαστεί ποτέ ως προπονητές! Ο λόγος για τον Αγγελο Μπασινά και τον… Βασίλη Τσιάρτα! Αν μη τι άλλο… εμπνευσμένες επιλογές!

Από εκεί και πέρα λήγουν και τα συμβόλαια μελών του τεχνικού επιτελείου της Εθνικής, όπως του βοηθού του Μίκαελ Σκίμπε, Κώστα Τσάνα, αλλά όπως προκύπτει, τόσο το συμβόλαιο του τελευταίου όσο και των υπόλοιπων προσώπων της ανδρικής ομάδας, θα ανανεωθούν για ακόμη έναν χρόνο.

Τέλος, εκπνέουν τα συμβόλαια των προπονητών της Εθνικής Γυναικών, Δημοσθένη Κάβουρα, της Εθνικής Νεανίδων και Κορασίδων Αντώνη Πριόνα, του προπονητή της εθνικής ομάδας Σάλας Ανδρών και Εθνικής Ανδρών Αμμου, Στέφανου Σοϊλεμέ. Για τους οποίους δεν υπάρχει πληροφόρηση αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κατανοούμε ότι οι ιθύνοντες της ΕΠΟ έχουν πολλές και σημαντικές δουλειές, σκοτώνονται οι άνθρωποι. Αλλά καλό θα είναι κάποια στιγμή να κάνουν τον… κόπο και να δημοσιεύσουν στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας (epo.gr) τη σύνθεση της Εκτελεστικής Επιτροπής και τις αρμοδιότητες που έχει το κάθε μέλος της! Οπως και τη σύνθεση και τα μέλη της ΚΕΔ. Διότι είναι λίγο παράλογο η ένδειξη «Server Error» να κάνει την εμφάνισή της σε όλες τις αντίστοιχες κατηγορίες. Θα μου πείτε τι χρειάζονται αυτές οι περιττές πληροφορίες…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ