Χωρίς ατζέντη στον ΠΑΟΚ!

Χωρίς ατζέντη στον ΠΑΟΚ!

Ο Ιβάν Σαββίδης τηλεφώνησε απ' ευθείας στον Χατσερίντι και παραμερίζοντας όλους τους διαμεσολαβητές έκλεισε το θέμα σε μια μέρα.

Ο Ιβάν Σαββίδης ήταν αυτός που έβαλε τέλος στο… πόλεμο των ατζέντηδων που βρήκε νικητή τον ΠΑΟΚ. Ο δικέφαλος είχε κάνει κρούση από τον Ιανουαρίο στον Εβγέν Χατσερίντι όπως σας είχαμε αποκαλύψει από τούτη δω την στήλη και εν συνεχεία σε τακτά χρονικά διαστήματα σας ενημερώναμε για τις εξελίξεις.

Όλο το θέμα είχε να κάνει με το… κλέψιμο του παίκτη που επιχείρησε να κάνει ο ΠΑΟΚ μέσω του κολλητού του Μίχελς, Βαντίμ Σαμπλί. Ο Ουκρανός ατζέντης δεν κατάφερε αυτή την φορά να μπει σφήνα στην σχέση των Χατσερίντι- Πιροζένκο (ο νόμιμος εκπρόσωπος του) και ο διεθνής αμυντικός δεν υπέγραφε στον ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν Σαββίδης δεν μπορούσε να αντιληφθεί για ποιο λόγο καθυστερεί η απόκτηση του και την Τετάρτη πήρε πάνω του όλο το ζήτημα. Πήρε τηλέφωνο απ ευθείας τον Χατσερίντι και ζήτησε να ενημερωθεί από αυτόν για τα τεκταινόμενα.

Ο ιδιοκτήτης του δικεφάλου ως άλλος πόντιος Πιλάτος του είπε ότι το καλύτερο για όλους θα ήταν να υπογράψει χωρίς την παρουσία κάποιου ατζέντη και θα του έδινε αυτός την προμήθεια για να την μοιράσει όπως θα επιθυμούσε. Όμως εδώ δεν έχει να κάνει τόσο με το οικονομικό σκέλος αφού και οι δυο ατζέντηδες δεν είχαν ως στόχο την προμήθεια αλλά την προβολή (φωτογραφία) και την παρουσία τους δίπλα στον παίκτη την ώρα των υπογραφών! Όλα γινόταν για το γόητρο… Ο ποδοσφαιριστής δεν ήρθε στην Θεσσαλονίκη για τις υπογραφές αφού δεν κατάφερε να βγάλει έγκυρα των βίζα του και υπέγραψε μόνος του από το Κίεβο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ