Ο παράγοντας βγαίνει σε extra large;

Ο παράγοντας βγαίνει σε extra large;

Η αντικειμενική δημοσιογραφία και ο ενθουσιασμός του Μαρίνου Ουζουνίδη, που για πρώτη φορά στην καριέρα του, θα συνεργαστεί «με έναν μεγάλο παράγοντα».

ΚΙ ΕΜΕΙΣ αγαπήσαμε αλλά δεν κάναμε έτσι. Ο λόγος για την πρώην κοντή και νυν κανονικού σχήματος αθλητική εφημερίδα. Αντικειμενική, αλλά ο έρωτας ο βήχας και οι οπαδικές προτιμήσεις δεν κρύβονται. Κιτρινόμαυρης απόχρωσης στην προκειμένη περίπτωση. Και ειδικότερα σε ό,τι έχει να κάνει με τον διοικητικό ηγέτη. Ακόμα και το φτέρνισμά του γίνεται πρωτοσέλιδο. Πολύ περισσότερο το τελευταίο διάστημα που το κατάστημα λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση. Ημέρα απεργίας η Τετάρτη κι έριχνα μία ματιά στα παρελθόντα πρωτοσέλιδα. Εντυπωσιακό αυτό, σχετικά με τη συνεργασία της ΑΕΚ με τον Ουζουνίδη. Τον οποίο χαρακτηρίζει «καλύτερο Έλληνα προπονητή». Δεν θα το χαλάσουμε σ’ αυτό. Ο καθείς έχει το δικαίωμα, της γνώμης. Άλλος μπορεί να θεωρεί, καλύτερο Έλληνα προπονητή τον Δώνη, άλλος τον Πετράκη, άλλος τον Χριστόπουλο, που ανέλαβε την Καλαμάτα, άλλος τον Νίκο Αλέφαντο. Το σούπερ εντυπωσιακό, ήταν το ακόλουθο: «Ο ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΠΟΥ… ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ».

Ο ΜΑΡΙΝΟΣ δηλαδή, συνεργαζόταν, μέχρι τώρα με τα τσέτουλα του παραγοντισμού. Με τα ρετάλια. Με κακοπληρωτές και άσχετους σαν τον Αλαφούζο στον Παναθηναϊκό. Με δευτεράντζες σαν τον Ζαμάνη και τον Δάρρα στον Πανιώνιο. Με επαρχιώτες σε Πλατανιά και Εργοτέλη. Με τον περίεργο, τον Πανόπουλο στην Ξάνθη. Με έναν Γιάννη Τάκη στον Ηρακλή. Με τον Πηλαδάκη στη Λάρισα, που το μυαλό το είχε περισσότερο στον Ρέμο παρά στην ομάδα. Ο καλύτερος προπονητής στα χειρότερα χέρια. Ο Μαρίνος, λοιπόν, πετάει στα σύννεφα. Επειδή, για πρώτη φορά στην καριέρα του, θα έχει τη τιμή να συνεργαστεί μ’ έναν μεγάλο παράγοντα. Που με τη σειρά είχε συνεργαστεί με μεγάλους προπονητές. Σαν τον Τιμούρ Κετσπάγια και τον Μοράις. Και ποια είναι η μονάδα μέτρησης που βγάζει τον Αλαφούζο μικρό; Ότι άφησε εν λευκώ τους Διαμαντόπουλο-Ουζουνίδη να κάνουν 15 μεταγραφές που πλήρωσε ο ίδιος τους κατιμάδες για φιλέτα;

ΠΩΣ προσδιορίζεται δηλαδή το «μεγάλος παράγοντας»; Με τα κυβικά σαν τα αυτοκίνητα; Με τα γράδα; Με τα οκτάνια; Ο παράγοντας δηλαδή, βγαίνει σε σμολ, μίντιουμ, λαρτζ και έξτρα λαρτζ; Και ποιο θα είναι το κέρδος του Μαρίνου; Ποιοι είναι οι λόγοι του ενθουσιασμού του; Ότι αντί να τον σφάζει ο Θάνος, όπως τον έσφαξε εφέτος στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, θα σφάζει τους άλλους; Όταν τον σφυρίζει ο Βάτσιος θα του δίνει πέναλτι για ανύπαρκτο φάουλ, έξω από την περιοχή; Όταν τον σφυρίζει ο Κομίνης, και τρώει γκολ η ΑΕΚ, θα μιλάει πέντε λεπτά με τον βοηθό για το αν θα το κατακυρώσει; Αυτοί πράγματι, είναι σοβαροί λόγοι να είναι ενθουσιασμένος, ο Μαρίνος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ