Στοίχημα : Τα μεγάλα φαβορί των ρωσικών γηπέδων

Στοίχημα : Τα μεγάλα φαβορί των ρωσικών γηπέδων

Απομένουν λιγότερο από δύο εβδομάδες για την έναρξη του Μουντιάλ.

Καλό μήνα σε όλους. Μπήκαμε ήδη στο μήνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου και σε καθημερινή βάση θα κάνουμε και μια στοιχηματική κουβέντα για την κορυφαία διοργάνωση. Θα προτιμάμε να περνάμε σε προτάσεις σε περίπτωση που υπάρχει ενδιαφέρον αγωνιστικό πρόγραμμα για να ποντάρουμε, αλλά αυτό μπορεί να συμβαίνει μόνο τα Σαββατοκύριακα. Τις υπόλοιπες μέρες …ξηρασία.

Για να δούμε τι περιμένουν οι μπουκ για το μεγάλο τουρνουά που φιλοξενεί η Ρωσία. Πρώτο φαβορί είναι η Βραζιλία με αποδόσεις που φτάνουν μέχρι και το 5,00. Δεύτερο η Γερμανία με κάτι περισσότερο από 5,50. Τρίτο είναι οι Ισπανοί (πάνω από 7,00) και τέταρτο οι Γάλλοι (πάνω από 7,50). Η πολυσυζητημένη Αργεντινή με τον μουντιαλικό καημό του Μέσι είναι πέμπτο με 9. Την εξάδα κλείνει το Βέλγιο με 12,50 και στη συνέχεια έπονται οι Αγγλία (19,00), Πορτογαλία (28), Ουρουγουάη (32), Κροατία (35) και Κολομβία με Ρωσία (από 45).

Είναι φανερό ότι οι μπουκ πιστεύουν πως η «Σελεσάο» και τα «πάντσερ» θα μονομαχήσουν για το τρόπαιο. Και η αλήθεια είναι αμφότερες οι ομάδες ευνοούνται και από το σύστημα διεξαγωγής. Η Βραζιλία καλείται να πρωτεύσει σε όμιλο με αντιπάλους τις Σερβία, Ελβετία και Κόστα Ρίκα. Στους «16» αναμένεται να συναντήσει το Μεξικό ή τη Νότια Κορέα ή τη Σουηδία και στα προημιτελικά ή το Βέλγιο ή την Αγγλία. Συνεπώς μπορεί να φτάσει με περίπατο ως τα προημιτελικά όπου θα δώσει την πρώτη μάχη (όχι και τόσο σκληρή) μέχρι να φτάσει στην τετράδα όπου ενδέχεται να συναντήσει μία εκ των Γαλλίας, Πορτογαλίας ή Ουρουγουάης.

Τα «πάντσερ» από την πλευρά τους θα πάρουν την πρώτη θέση σε γκρουπ με αντιπάλους της Σουηδία, Ν. Κορέα και Μεξικό. Αμέσως μετά θα κληθούν να αποκλείσουν ή τη Σερβία ή την Ελβετία ή την Κόστα Ρίκα και μετά μία εκ των Βελγίου και Αγγλίας (εξαρτάται ποια θα τερματίσει πρώτη και πώς θα προκύψουν οι διασταυρώσεις). Παρόμοιος δρόμος δηλαδή με τους Βραζιλιάνους. Στα ημιτελικά οι Γερμανοί ενδέχεται να βρουν μπροστά τους ή την Ισπανία ή την Αργεντινή που αναμένεται να αναμετρηθούν στα προημιτελικά.

Γι’ αυτό λοιπόν η Βραζιλία και η Γερμανία είναι πρώτα φαβορί. Γιατί μέχρι τα ημιτελικά δεν έχουν να συναντήσουν τις ανυπέρβλητες δυσκολίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ