Η σκυταλοδρομία με το …χαρτάκι

Η σκυταλοδρομία με το …χαρτάκι

Η γλάστρα από το Πορτουγκάλ παρακολουθούσε. Έβλεπε την λειτουργία της ...εξυγίανσης και ποτιζόταν κάθε μήνα με χιλιάδες ευρώπουλα. Έμαθε τις πιέσεις και πως δουλεύει το σύστεμ. 

Το σκηνικό στήθηκε από πέρσι τον Ιούνιο. Όταν ο Σταυράκος εισηγήθηκε να ανέβει ο Κομίνης στην δεύτερη κατηγορία της UEFA.Με εντολή του αίλουρου. Ο Νότος απέκτησε από τότε ένα ακόμη ισχυρό …πιόνι που θα το χρησιμοποιούσε στην σκακιέρα την κατάλληλη στιγμή.

Όταν άρχισε η Λίγδα ο Γιαννάκης έδινε κάθε εβδομάδα το χαρτάκι στον Μιχαλιό. Ο Σταυράκος σιγοντάριζε. Η γλάστρα από το Πορτουγκάλ παρακολουθούσε. Έβλεπε την λειτουργία της …εξυγίανσης και ποτιζόταν κάθε μήνα με χιλιάδες ευρώπουλα. Έμαθε τις πιέσεις και πως δουλεύει το σύστεμ.

Ο Μιχαλιός και ο Σταυράκος έκαναν …σκυταλοδρομία την ιστορία με το χαρτάκι. Από τον έναν πήγαινε, όποτε χρειαζόταν, στον άλλον. Κάποια στιγμή ο Βορράς ενοχλήθηκε. Δεν του άρεσε που ο Νότος έπαιρνε ότι ήθελε. Μετά το …στυλιάρι που έπεσε στα Γιάννενα αποφάσισε να κινηθεί. Ήταν πλέον αργά αλλά το κατάλαβε στο τέλος. Νόμιζε ότι κρατούσε την τύχη στα χέρια του με τα δύο ντέρμπι στην έδρα του.

Ο Μιχαλιός μετατέθηκε σε άλλο πόστο. Γυρνοβολούσε στα γραφεία, όπως κάνει ακόμα αλλά ήταν πιο προσεκτικός. Στην πορεία ο Βορράς άρχισε να τον συμπαθεί. Να μην έχει τόσο μεγάλο πρόβλημα μαζί του. Έτσι στον Νότο έμεινε μόνο ο Σταυράκος. Δεν το κουνάει αυτός από εκεί.

Ενδιάμεσα ενεργοποιήθηκε ο Κομίνης, ο οποίος ήταν υπεράνω κάθε υποψίας. Μέτρησε το γκολ του Βαρέλα, το ακύρωσε γιατί θυμήθηκε φυσικά την …υποχρέωση που είχε στον Νότο. Μετά το μέτρησε ξανά για να μπορέσει να φύγει από την Τούμπα. Φρόντισε φυσικά το φύλλο του αγώνα να είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του αίλουρου. Με αυτό τον τρόπο έχασε ο Βορράς και νίκησε ο Νότος.

Ο επίλογος της χρονιάς γράφτηκε με τον ορισμό του Κομίνη σε αδιάφορο ματσάκι της τελευταίας αγωνιστικής, την αντικατάσταση του και τον ερχομό ξένου διαιτητή για τον τελικό. Σκ@τ@ τα έκανε εκεί ο Σταυράκος και κατέστρεψε την «κάλυψη» του. Γιατί μέχρι τότε όλοι νόμιζαν ότι ο Μιχαλιός έκανε μόνο τη δουλειά.

Η ιστορία λοιπόν ξεκίνησε με μπροστινό τον Μιχαλιό. Τελείωσε με τον Σταυράκο. Οι μάσκες έπεσαν. Για όλους. Τι θα γίνει τώρα με το χαρτάκι; Θα δίνουν διαφορετικά; Αν παραμείνουν στο πάρκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ