Στοίχημα : Πού θα πάει ο Γκάρεθ Μπέιλ;

Στοίχημα : Πού θα πάει ο Γκάρεθ Μπέιλ;

Θέλει να φύγει από τη Ρεάλ και θα κινήσει γη και ουρανό για να αλλάξει περιβάλλον.

Αν ο Ρονάλντο γκρινιάζει μόνο και μόνο για να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης με τις μεγαλύτερες δυνατές αποδοχές (από 30 εκατομμύρια και πάνω δηλαδή), ο Γκάρεθ Μπέιλ, δηλαδή ο μεγάλος πρωταγωνιστής του τελικού, εμφανίστηκε αποφασισμένος να αποχωρήσει από την ομάδα που εδώ και δυόμιση χρόνια κανείς δεν τον πίστευε ολοκληρωτικά.

Έβαλε δύο γκολ στον τελικό, το ένα από τα καλύτερα στην ιστορία των τελικών, ουσιαστικά κέρδισε μόνος του την πληγωμένη Λίβερπουλ και αμέσως μετά την απονομή εξέφρασε την απογοήτευσή του που δεν ξεκίνησε στο βασικό σχήμα (για χάρη του Μπενζεμά ή του Ίσκο). Παράλληλα τόνισε ότι πρέπει να μιλήσει άμεσα με τον ατζέντη του για να κάνουν σχέδια για το καλοκαίρι.

Όσο ο Ουαλός λέει ότι θέλει να φύγει τόσο το καλύτερο για τους Μαδριλένους. Το δικό τους παιχνίδι παίζει. Έναν παίκτης αναπληρωματικός τους έδωσε το τρόπαιο και οσονούπω θα τους δώσει και πολλά εκατομμύρια ευρώ. Εκτός κι αν δούμε μεγάλη ανατροπή και μείνει στο Μπερναμπέου. Γιατί είναι και απέραντα τα ποσά που θα αξιώσουν οι Ισπανοί που τον δεσμεύουν με συμβόλαιο έως το 2022.

Να δούμε τι λένε και οι μπουκ στην Αγγλία που παρέχουν στοίχημα για ό,τι συμβαίνει και απασχολεί κόσμο; Κατ’ αρχήν δεν προσφέρουν αποδόσεις για το ενδεχόμενο να μείνει στην ομάδα του. Προσφέρουν όμως για τους πιθανούς προορισμούς του.

Και το να συνεχίσει την καριέρα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαντάζει ως μεγάλο φαβορί. Στο 1,75 φτάνει η απόδοση. Παρά το γεγονός ότι οι Μαδριλένοι φέρονται να τους ζήτησαν 200 εκ. ευρώ.

Πολλοί λένε ότι θα επιστρέψει στην Τότεναμ. Όμως, η τιμή αυτής της περίπτωσης ορίζεται στο 4,5. Και όπως έγραψε χθες το BBC, είναι απίθανο να γυρίσει στην πρώην ομάδα του, γιατί πολύ απλά δεν έχει λεφτά να του πληρώνει κάθε εβδομάδα 400.000 λίρες χώρια τα εκατομμύρια που θα δώσει στη Ρεάλ.

Άλλοι θυμούνται τις δηλώσεις που είχε κάνει προ των ημιτελικών. Είχε πει ότι θα ήταν μεγάλη του τιμή να φορέσει τη φανέλα της Μπάγερν. Ωστόσο οι θεωρητικά τουλάχιστον καλύτερα πληροφορημένοι μπουκ δεν το πιστεύουν πολύ. Έδωσαν απόδοση 6,00.

Αντίθετα στην πάμπλουτη Παρί Σεν Ζερμέν, η μοναδική στον κόσμο που έχει αποδείξει ότι όποιον θέλει τον κρατάει (χμμ κάτι από Ελλάδα θυμίζει αυτό) και όποιον θέλει τον αποκτά, συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να υπογράψει μαζί του συμβόλαιο. 4,00 η τιμή.

Πάμπλουτη και η ιδιοκτησία της Μάντσεστερ Σίτι και με διάθεση να μη χαλάσει κανένα χατίρι στον Γκουαρντιόλα γιατί βάσει πλάνου κάποια στιγμή θα πρέπει να φτάσει και στην κορυφή του Champions League. 3,00 η απόδοση, όπως και της επίσης πλούσιας Τσέλσι που θέλει να κάνει μια νέα αρχή και να επιστρέψει στην ελίτ (τετράδα δηλαδή) και του αγγλικού και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Οπότε το μέλλον του είναι μάλλον αγγλική υπόθεση, με τις συμπολίτισσες του Μάντσεστερ και την Τσέλσι να δείχνουν πιο ικανές για να διεκδικήσουν την υπογραφή του. Εκτός κι αν η Παρί σοκάρει ξανά την αγορά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ