Στοίχημα : Για τον πρωταθλητή του μπάσκετ

Στοίχημα : Για τον πρωταθλητή του μπάσκετ

Ο Παναθηναϊκός ή ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει την κορυφή της Α1 σύμφωνα με τους μπουκ;

Από σήμερα η ποδοσφαιρική δράση νεκρώνει. Μέχρι να αρχίσει το Μουντιάλ δεν θα υπάρχει σχεδόν τίποτα που να μας δημιουργεί την ανάγκη για ποντάρισμα. Έτσι, θα είμαστε καθημερινοί παρατηρητές των αγώνων και όταν εμφανιστεί κάτι ιδιαίτερο, θα ασχολούμαστε και εμείς.

Και σήμερα λέμε να ρίξουμε μια ματιά στο μπάσκετ. Το Final four της Ευρωλίγκα πέρασε και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα εθνικά πρωταθλήματα. Ας δούμε τι γίνεται στο δικό μας.

Ο Ολυμπιακός απογοητεύει εδώ και δύο μήνες με τις εμφανίσεις του. Όχι πως νωρίτερα παρουσίαζε την εντυπωσιακή σταθερότητα, αλλά από το Πάσχα και μετά δείχνει να στερείται συγκέντρωσης, πειθαρχίας, λύσεων, αποτελεσματικότητας και αφού δεν έχει τίποτα από αυτά, στερείται και ηρεμίας.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του είχε αφήσει καλύτερα διαπιστευτήρια στα παιχνίδια με τη Ρεάλ Μαδρίτης και αν εξαιρεθούν τα δεδομένα οικονομικά του προβλήματα, φαίνεται να είναι σε καλύτερη κατάσταση ή έστω να αποπνέει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη το παιχνίδι του.

Από αυτά που διαβάσατε τώρα τι αισθάνεστε; Ότι οι δύο ομάδες χωρίζονται από μια «α» διαφορά που δείχνει υπέρ των «πρασίνων». Μια «α» διαφορά. Την απόσταση του ενός από τον άλλο πιθανό φιναλίστ και διεκδικητή του τίτλου οι μπουκ τη θεωρούν πολύ μεγαλύτερη.

Πλέον το ενδεχόμενο να στεφθεί πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός προσφέρεται σε τιμές χαμηλότερες του 1,30! 1,28, 1,27 και άλλα σχετικά παρατηρούμε στο διαδίκτυο! 1,28 έδινε η Μάντσεστερ Σίτι όταν αντιμετώπιζε εκτός έδρας πχ τη Στόουκ ή τη Σουόνσι. Ή εντός την Έβερτον και τη Μπέρνλι…

Και ο Ολυμπιακός έχει ξεπεράσει το 3,70! Σαν το πιο μεγάλο αουτσάιντερ στην έδρα ενός «μεγαθηρίου» στο ποδόσφαιρο. Και η απόσταση αυξάνεται εβδομάδα με εβδομάδα.

Με τον τρόπο από αυτό οι μπουκ θεωρούν σχεδόν σίγουρο πρωταθλητή τον ΠΑΟ. Πιστεύετε ότι οι δύο αντίπαλοι έχουν μεταξύ τους τόσο μεγάλη διαφορά; Θα φανεί στην πορεία. Ας περάσουν πρώτα και οι δύο στον τελικό και εδώ είμαστε να τα σημειώνουμε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ