Ο Μελισσανίδης δίνει στον Κάιπερς 30 χιλιάδες ευρώ!

Ο Μελισσανίδης δίνει στον Κάιπερς 30 χιλιάδες ευρώ!

Η «επανάσταση» του Κάιπερς έχει… 30.000 λόγους! Δεν... τρελάθηκε με τις δηλώσεις του «τινάζοντας στον αέρα» την συμφωνία ΑΕΚ-Εργοτέλη. «Απασφάλισε» με το συμβόλαιο που του… πέταξε στο τραπέζι η πρωταθλήτρια. Αποφασισμένος να το πάει στα άκρα, τι φοβάται η Ένωση περισσότερο από το «κάζο» και γιατί ο Εργοτέλης επιτέθηκε στον παίκτη και τον μάνατζερ του!

Σαν «βόμβα έσκασαν» οι δηλώσεις του Ούγκο Κάιπερς για την κατηγορηματική του άρνηση να πάρει μεταγραφή στην ΑΕΚ! Τα όσα είπε ο νεαρός επιθετικός του Εργοτέλη σήκωσαν μεγάλη «σκόνη», προκάλεσαν θόρυβο και πολλά ερωτηματικά.

Μήπως… τρελάθηκε ξαφνικά ο Βέλγος που αναμφίβολα ξεχώρισε με την παρουσία του στο φετινό πρωτάθλημα της Football League; Πως είναι δυνατόν να αρνείται να υπογράψει στην πρωταθλήτρια Ελλάδας, ΑΕΚ, και να προτιμά όπως δήλωσε να μείνει στον Εργοτέλη αφήνοντας στην άκρη τα «σαλόνια» για τα «αλώνια»;

Την απάντηση την έχουμε και σας την παρουσιάζουμε. Δεν υπήρχε απλά ένας λόγος, αλλά… 30 χιλιάδες λόγοι για την ακρίβεια όπως μας τόνισαν καλά πληροφορημένες πηγές από το Βέλγιο.

Όσα τα χρήματα που πρόσφερε για κάθε χρόνο (του τριετούς συμβολαίου) η ΑΕΚ στον Κάιπερς! Ναι, καλά διαβάσατε. Η πρωταθλήτρια Ελλάδας που έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Εργοτέλη έναντι 300 χιλιάδων ευρώ (όπως αποκάλυψε to10.gr) για την απόκτηση του νεαρού Βέλγου επιθετικού, του… πέταξε στο τραπέζι το ποσό των 30 χιλιάδων ευρώ τον χρόνο.

Μαζί με τα… μπόνους ο Κάιπερς αν υπέγραφε θα έπαιρνε από την ΑΕΚ και για τα 3 χρόνια του συμβολαίου του μάξιμουμ 100 χιλιάδες ευρώ!

Για αυτό λοιπόν ο Κάιπερς δήλωσε μεταξύ άλλων πως: «Η πρόταση της ΑΕΚ δείχνει έλλειψη σεβασμού προς εμένα, τον πατέρα μου και τον εκπρόσωπό μου, τον Ζακ Λιχτενστέιν».

Για αυτό και ο ατζέντης του παίκτη συμπλήρωσε πως: «Ο Ούγκο πιέστηκε από τον Εργοτέλη και την ΑΕΚ για να υπογράψει σε μια ομάδα που δεν ήθελε να πάει. Η πρόταση της ΑΕΚ δεν ήταν ενδιαφέρουσα. Η διοίκηση της ΑΕΚ έδειξε απίστευτη αλαζονεία, παρότι ο Ούγκο πραγματοποίησε μια σπουδαία σεζόν».

Τελικά δεν… τρελάθηκε ο Κάιπερς. Που από την αρχή είναι η αλήθεια πως δεν «καιγόταν» να πάει στην ΑΕΚ αλλά τουλάχιστον περίμενε πως, μετά την συμφωνία των διοικήσεων (που μάλιστα έχει προχωρήσει και στα επόμενα στάδια της) θα μπορούσε να ανταμειφθεί με ένα καλό συμβόλαιο. Στην πρωταθλήτρια ομάδα άλλωστε θα πήγαινε.

Όταν όμως άκουσε το ποσό που του προσφέρθηκε «έπεσε από τα σύννεφα». Για αυτό και η «επανάσταση» του! Για αυτό και δεν πρόκειται, όπως τονίζουν οι ίδιες πληροφορίες, να κάνει πίσω στην απόφαση του, ξέροντας μάλιστα πως υπάρχουν και άλλες ομάδες που τον θέλουν και είναι αποφασισμένες να του προσφέρουν ένα καλό συμβόλαιο βάση της αξίας του και των όσων πέτυχε στο φετινό πρωτάθλημα. Δύο φορές τον περίμενε η ΑΕΚ στα γραφεία της να υπογράψει και δεν πήγε.

Από την άλλη ο Βέλγος έχει πλέον απέναντι του και την ίδια του την ομάδα! Που αποφάσισε να τον βγάλει στην σέντρα μαζί με τον μάνατζερ του επιβεβαιώνοντας έτσι πως έχει συμφωνήσει σε όλα με την ΑΕΚ.

Και όλα αυτά παρότι είναι σίγουρο πως ο Κάιπερς θα «φέρει» και άλλες προτάσεις, αν δεν έχει ήδη φέρει. Αυτό όμως που «καίει» τον Εργοτέλη είναι πως πριν καν βάλει την υπογραφή του ο Κάιπερς, έτσι ώστε να επικυρωθεί και επίσημα η μεταγραφή, οι Κρητικοί προχώρησαν και σε άλλα επίπεδα την συμφωνία τους με την ΑΕΚ και τώρα είναι εκτεθειμένοι. Ούτε προκαταβολή να είχαν πάρει θα πείτε… Για την ακρίβεια έχουν ήδη πάρει για αυτό «καίγονται» τόσο!

Πουθενά στον κόσμο όμως μια μεταγραφή δεν τελειώνει αν δεν το επιθυμεί και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Και εδώ φαίνεται πως συμφώνησαν οι δύο ομάδες για το μέλλον του Κάιπερς, εν αγνοία του Κάιπερς και από πάνω ο Εργοτέλης μιλά και για… εκβιασμό!

Την ίδια ώρα είναι λογικό στην ΑΕΚ, ξέχωρα από το (νέο) κάζο, αυτή τη φορά στην υπόθεση Κάιπερς να φοβούνται πως θα γνωρίσουν μια ακόμη παραπάνω ήττα. Σήμερα άλλωστε είδαν το φως δημοσιεύματα που ήθελαν τον Ολυμπιακό να μπαίνει στο «παιχνίδι» για τον Βέλγο επιθετικό.

Όπως και να έχει πάντως για τον Κάιπερς η ΑΕΚ φαίνεται ξεκάθαρα να έχει τελειώσει παρότι στην Ένωση δείχνουν αποφασισμένοι, με τις «πλάτες» του Εργοτέλη να επιμείνουν μην αποσύροντας την πρόταση και ελπίζοντας πως θα αλλάξει η στάση του νεαρού επιθετικού και θα τον αναγκάσουν να υπογράψει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ