Προσπάθησε να σωθεί μέσω του… Κομίνη

Προσπάθησε να σωθεί μέσω του… Κομίνη

Ο Σταυράκος κάνει ό,τι μπορεί για να μείνει στην επιτροπή. Τα έκανε πάνω του μόλις έμαθε ότι τελικά θα έρθει τρίτο πρόσωπο από το εξωτερικό. Κατάλαβε ότι πλησιάζει το τέλος. Δεν θα χάσει μόνο χρήμα. Τα «κοράκια» πεθαίνουν για την εξουσία. Μόλις δεν αισθανθούν κυρίαρχα πέφτουν σε κατάθλιψη.

Ο Σταυράκος έκανε την κίνηση που πίστευε ότι θα του έδινε το φιλί της ζωής. Ο αίλουρος ήθελε να κάνει επίδειξη δύναμης την τελευταία αγωνιστική. Να την… σπάσει στον Βορρά πριν τον τελικό. Ζήτησε να επανέλθει ο Κομίνης. Δεν τον ένοιαζε το ματς. Στόχος ήταν να πικάρει τον μεγάλο του αντίπαλο.

«Στας διαταγάς σας» απάντησε ο Σταυράκος, αλλά ήθελε μία χάρη. Να μεσολαβήσει ο αίλουρος για να μη φύγει από την επιτροπή. Η συνέχεια είναι γνωστή. Μόνο κ@λο δεν έδωσε ο Σταυράκος πάνω στον πανικό του.

Μέχρι και το σκυλάκι του… περίεργου πήγε στο Πάρκο. Αυτός που κουτσαίνει και καταθέτει προτάσεις για την… εξυγίανση του ποδοσφαίρου, με τις οποίες γελάει το πανελλήνιο. Ο μαριονέτα από την Αθήνα.

Το μόνο που τον ενδιέφερε στο συμβούλιο, το μόνο που ζήτησε, ήταν να προσέξουν τον Σταυράκο. Όλος ο Νότος έχει πέσει με τα μούτρα για την διάσωσή του. Τέτοιος αγώνας δεν έγινε ούτε για την καρέτα-καρέτα.

Ο Βορράς, όμως, και ο «δικός του» πρόεδρος, ο Γραμμένος, δεν θέλουν να τον βλέπουν, μετά τη μ@λ@κία που έγινε με τον Κομίνη. Γιατί τους έγραψε επιδεικτικά. Ξέρετε που. Δεν μπόρεσε να κρατήσει την ψυχραιμία του ο Σταυράκος. Κατάλαβαν όλοι ότι είναι υποτακτικός και σε ποιον.

Υπάρχουν αρκετοί που περιμένουν τις εξελίξεις και ενδιαφέρονται για την θέση του Σταυράκου. Βάζουν στοίχημα ότι δεν θα τη βγάλει καθαρή. Αν τα καταφέρει, θα γνωρίζουν όλοι τον λόγο. Η χάρη θα έχει γίνει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ